Θα πνιγούμε στο αίμα και τον τρόμο στην επιστροφή του The Walking Dead

Θα πνιγούμε στο αίμα και τον τρόμο στην επιστροφή του The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]Δ[/dropcap]ιαβάσαμε ένα spoiler-free άρθρο από το comicbook.com που είδε το επεισόδιο που για εμάς τους κοινούς θνητούς (και δη, Έλληνες) θα πέσει στα χέρια μας στις 15 Φεβρουαρίου. Αυτός που έγραψε το άρθρο δηλώνει ενθουσιασμένος.

Η πρεμιέρα της midseason έχει όλα αυτά που αγαπήσαμε στο The Walking Dead: Συναισθήματα, θανάτους, τρόμο, σοκ, zombies, μεγάλες προσδοκίες.

Όπως τονίζει ο αρθρογράφος, το επεισόδιο το σκηνοθετεί ο Greg Nicotero και γενικά όταν γίνεται αυτό, μόνο καλά πράγματα συμβαίνουν. Είναι στο ίδιο – αν όχι καλύτερο, επίπεδο από επεισόδια όπως τα: No Sanctuary, What Happened and What’s Going On, Conquer.

Όλες οι ομάδες, έχουν συμμετοχή επίσης στο επεισόδιο, πράγμα πολύ σημαντικό. Και οι Daryl, Sasha, και Abraham που έπεσαν πάνω στους Saviors, και οι Glenn-Enid που προσπαθούν να προσεγγίσουν την Maggie, και οι Eugene, Rosita, Tara, Carol, και Morgan που είναι αντίστοιχα στα σπίτια αλλά και φυσικά… οι Rick, Jesse, Gabriel, Michonne, Ron, Sam και Carl που προσπαθούν να δραπετεύσουν.

Χαρακτηριστικό είναι οι walkers. To άρθρο αστειεύεται πως οι άνθρωποι που δούλεψα στο μακιγιάζ και τα εφέ, πρέπει να έκαναν υπερωρίες, καθώς οι δρόμοι της Alexandria είναι πλημμυρισμένοι στα zombies.

Και γενικά, λόγο του δραματικού της κατάστασης και τον θάνατο κάποιων -ποιων άραγε;- υπάρχει πολύ ηθοποιία πέρα από την τρεχάλα.

Αναμένουμε λοιπόν.

[embedvideo id=”SG5cUNZaYHo” website=”youtube”]

Υ.Γ. Το ξέρετε ότι ο make-up artist και σκηνοθέτης, Greg Nicotero αρέσκεται να κάνει τον walker, αραιά και που.

The-Walking-Dead-Season-6-Walkers-850x560
Ωραία μούρη Greg

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *