Θα επιστρέψει ο Walter White στην ταινία Breaking Bad

Θα επιστρέψει ο Walter White στην ταινία Breaking Bad

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, οι fans δεν πρόλαβαν να πάρουν χαμπάρι και η spin off ταινία για το Breaking Bad θα έχει όλους σχεδόν τους ήρωες.

Ο μύθος και η δυναμική αυτής της σειράς παραμένουν πολύ ψηλά ακόμα και πέντε χρόνια μετά το τέλος της. Ένα τέλος που σαφώς δεν άφηνε πολλά περιθώρια για να υπάρξει συνέχεια. Τουλάχιστον όχι με τους ίδιους χαρακτήρες. Το Breaking Bad όμως έχει τον τρόπο του και η ταινία που θα κυκλοφορήσει δεν άφησε κανέναν απ΄έξω.

Οι φήμες τονίζουν πως ο Σαούλ Γκούντμαν ή αλλιώς Τζίμι ΜακΓκιλ, δεν θα αποτελέσει μέρος της ταινίας Greenbriar, μιας και η spin off σειρά που πηγαίνει ακόμα καλύτερα και βρίσκεται καθ’ οδόν για πέμπτη σεζόν, αποτελεί την προτεραιότητα.

Θα επιστρέψει ο Walter White στην ταινία Breaking Bad

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους υπόλοιπους. Με τον Μπράιαν Κράνστον να έχει μια αξιοσημείωτη ερμηνεία από το τέλος της σειράς, αυτή για το ρόλο του στο Trumbo, και τον Άαρον Πολ να πρωταγωνίστησε στη σειρά The Path, το Breaking Bad φαίνεται πως αποτελεί ακόμα το κορυφαίο σημείο της καριέρας τους.

Στην ταινία που ανακοινώθηκε με πολύ μυστηριώδη τρόπο πριν από 3 μήνες και κανείς δεν γνώριζε ότι αφορούσε τη μυθολογία του Breaking Bad, θα δούμε την ζωή του Τζέσι Πίνκμαν μετά τα όσα συνέβησαν στο φινάλε της σειράς. Αυτό σημαίνει ότι ο σεναριογράφος Βινς Τζίλιγκαν θα βάλει πολλά flashback για να συμπεριλάβει τον Κράνστον.

Όπως το ίδιο ισχύει και για την Κρίστεν Ρίτερ που επίσης φέρεται να έχει συμφωνήσει για να είναι στην ταινία.

Μαζί με τους παραπάνω και ο Τζόναθαν Μπανκς, ο τρομερός Μάικ Ερμαντράουτ, και ο Τζέσι Πλέμονς και ο Τσαρλς Μπέικερ και γενικώς σχεδόν όλος ο καλός ο κόσμος. Αρκετοί φανατικοί του Breaking Band έχουν εκφράσει την άποψη ότι είναι μια «φθηνή» επιλογή να ξαναγυρίσουμε στα ίδια, όμως ο Βινς Τζίλιγκαν φαίνεται πως έχει άσους στο μανίκι. Άλλωστε, γι΄αυτό και δεν ανέμειξε ποτέ το Better Call Saul με τον Γουόλτερ Γουάιτ.

Πληροφορίες για τα γυρίσματα και την κυκλοφορία της σειράς δεν υπάρχουν ακόμα, ενώ ο Κράνστον προτίμησε να παίξει με το κοινό ευρισκόμενος στον Τζίμι Φάλον.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *