Έρχεται ταινία Breaking Bad και έχουμε τρελαθεί

Έρχεται ταινία Breaking Bad και έχουμε τρελαθεί

Μια είδηση ήρθε από το Variety για να μας ξετινάξει. Ο δημιουργός του Breaking Bad αλλά και του πολύ καλό prequel/side story Better Call Saul, Vince Gilligan, δουλεύει πάνω σε μια δίωρη ταινία που θα έχει θέμα με το Breaking Bad και έχει τον κωδικό τίτλο για την ώρα: Greenbriar.

Για την ώρα είναι άγνωστο αν θα είναι τηλεταινία ή κινηματογραφική παραγωγή και φυσικά για το θέμα της ταινίας. Θα είναι ένα ακόμα Prequel; Μια ιστορία μέσα το σύμπαν της ταινίας; Μια συνέχεια ίσως; Και λογικά έτσι, ακόμα δεν ξέρουμε αν θα δούμε κάποιον από τους πρωταγωνιστές να έχει συμμετοχή.

Έρχεται ταινία Breaking Bad και έχουμε τρελαθεί

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής για την υπόθεσή της είναι ότι ακολουθεί «την απόδραση ενός άνδρα που έχει απαχθεί και την αναζήτηση της ελευθερίας του».

Χμ… Ο Jesse Pinkman δεν είχε απαχθεί από τους drug dealers nazis μέχρι να τον ελευθερώσει επικά ο Walter White; Λέμε εμείς τώρα…

Το “Breaking Bad” αποτέλεσε μία από τις πιο αριστουργηματικές σειρές στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης, έχοντας σκιαγραφήσει χαρακτήρες, οι διαστάσεις των οποίων συναντούσαν χαρακτηριστικά ή διαστάσεις που θύμιζαν ακόμη και αρχαία τραγωδία.

Υπενθυμίζεται ότι τo “Breaking Bad” φέτος γιόρτασε τα 10 χρόνια από το πρώτο του επεισόδιο. Η σειρά-πρίκουέλ του με τίτλο “Better Call Saul»” διανύει ήδη την τέταρτη σεζόν της.

Update: Ο ίδιος ο Bryan Cranston επιβεβαιώνει πως υπάρχει ταινία στα σκαριά και πως αν του ζητηθεί να συμμετάσχει, θα το κάνει.

«Είναι μια σπουδαία ιστορία και είναι πολύς ο κόσμος που θέλει να δει να ολοκληρώνονται μερικές ιστορίες που έμειναν ανοικτές και από όσο έχω ενημερωθεί, αυτή η ταινία, κάνει αυτό. Κάποιοι χαρακτήρες ολοκληρώνουν το ταξίδι τους».

Ακούστε τις δηλώσεις του:

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *