Γνωστοί ηθοποιοί του Hollywood ως χαρακτήρες του Mortal Kombat

Γνωστοί ηθοποιοί του Hollywood ως χαρακτήρες του Mortal Kombat

Ο artist Boss Logic δίνει στο κοινό άρτο και θέαμα υψηλή ποιότητας. Πρόσφατα μας απασχόλησε πάλι παρουσιάζοντάς μας τον Keanu Reeves ως Wolverine, μετά τις σχετικές δηλώσεις του ηθοποιού ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί.

Τώρα όμως, αναπαριστά γνωστούς ηθοποιούς ως χαρακτήρες του Mortal Kombat, που πρόσφατα είδαμε και το trailer της 11ης version του.

Φυσικά υπήρχε μέσα και πάλι ο Keanu ως Kenshi, ο τυφλός ninja, ο The Rock ως Shao Kahn, η Gal Gadot ως Kitana, ο Chris Pratt ως Johnny Cage και OMG, φυλάξαμε το καλύτερο για το τέλος· ο Terry FRIGGIN Crews ως Jax. Το καλύτερο casting που θα μπορούσε να γίνει στην φημολογούμενη ταινία που υπάρχει στα σκαριά.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και παρακάτω, το συγκεκριμένο ενθουσίασε και τον ίδιο τον τυπάρα τον Crews αλλά και τον συνδημιουργό του videogame και υπεύθυνο για την παραγωγή των ταινιών, Ed Boon.

Και ναι, η πρώτη ταινία Mortal Kombat δεν ήταν η καλύτερη στον κόσμο αλλά… Ήταν ταινία και όχι σκουπίδι, όπως η δεύτερη και ήταν καλύτερα από το έτερο, Street Fighter και ας μην είχε μέσα Βαν Νταμ και Κάιλι Μινόγκ.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *