Η Marvel υπόσχεται solo ταινία Black Widow

Η Marvel υπόσχεται solo ταινία Black Widow

[dropcap size=dropcap]Κ[/dropcap]αι η ταινία για την Black Widow μπαίνει (όχι ακριβώς επίσημα αλλά κάτι είναι αυτό) στις καλένδες της Marvel για κάποια στιγμή μετά το 2019, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige. Μάλιστα πριν μερικές μέρες, η χαρακτήρας που υποδύεται άψογα η Scarlett Johansson, είχε αποσπάσει ένα 48% των ψήφων σε γκάλοπ για το ποια solo ταινία επιθυμεί το φιλοθεάμων κοινό (από αυτές που δεν έχουν επίσημα μπει σε πρόγραμμα).

Πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν έχουν θίξει το θέμα οι Clark Gregg και Robert Downey Jr , ενώ οι αδερφοί Russo έχουν δηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους να σκηνοθετήσουν μια ταινία Black Widow.

Επίσης μην ξεχνάμε τη φεμινιστική μάχη του Mark Ruffalo, που πέρσι μετά το Avengers: Age Of Ultron, διαμαρτυρόταν για την έλλειψη… κοριτσίστικου merchandise, συνυφασμένο κυρίως με την Black Widow που τον δυσκόλευε… σαν θείο για να διαλέξει δώρο στις ανιψιές του.

Η Marvel όμως έχει ήδη ανακοινώσει 10 ταινίες μέχρι το τέλος του 2019, και για το πώς θα κινηθούν μετά, θα αποφασιστεί τα επόμενα χρόνια.

black_widow Black-Widow

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *