Η Marvel πόσταρε τον αριθμό «4» με ιστούς και τρέλανε το fandom

Η Marvel πόσταρε τον αριθμό «4» με ιστούς και τρέλανε το fandom

Όπως το είχαμε γράψει και προ Endgame εποχής, τα τελευταία χρόνια η Marvel κάνει ό,τι θέλει με το marketing και όλοι υπακούμε. Τελευταίο επεισόδιο, το παρακάτω tweet, που τιζάρει κάτι μεγάλο για τα comics της.

Επαναλαμβάνουμε, γιατί πολλοί παρανόησαν: δεν είναι αφορά τον Spider-Man του Tom Holland και το κινηματογραφικό σύμπαν. Εδώ μιλάμε για τα παραδοσιακά, ορθόδοξα comic (ή μήπως νέα animated ταινία;)

Όπως καταλαβαίνετε τα σενάρια είναι πολλά και οι φήμες ακόμα περισσότερες: από comic εκδοχή (ή και animated) της 4η ταινίας του Sam Raimi που δεν έγινε ποτέ, μετά την αποκαρδιτωτική απόδοση του Spider-Man 3, μέχρι επανένωση των Fantastic Four με τον Spidey, που σε παλιότερα τεύχη ήταν φίλος με τον Human Torch.

Κάποιοι πιο ψαγμένοι, θυμήθηκαν μάλιστα τους υπο συνθήκες Fantastic Four (1990, τεύχη 1st series, 347-349) με τον Spider-Man, Wolverine, Ghost Rider και Hulk να τα κάνουν όλα γης μαδιάμ, όταν και η original ομάδα, πιάστηκε αιχμάλωτη από μία Skrull.

Η Marvel πόσταρε «4» με ιστούς και τρέλανε το fandom

Πάντως ο αρχισυντάκτης των Marvel Comics, CB Cebuslki τόνισε με δικό του tweet, πως: «κανείς δεν έχει πέσει μέσα στις προβλέψεις για αυτό το μεγάλο comicbook event».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *