Η Disney σχεδιάζει σειρά στο σύμπαν του Knights of the Old Republic

Η Disney σχεδιάζει σειρά στο σύμπαν του Knights of the Old Republic

Θα έλεγε κανείς οτι έχει ξεσπάσει ένα είδος ψυχρού πολέμου μεταξύ του βασιλιά του streaming Netflix και της Disney καθώς η τελευταία φαίνεται να κρύβει αρκετούς άσους στο μανίκι της λίγο πριν τη λειτουργία της επίσημης streaming πλατφόρμας της που ακούει στο όνομα Disney+.

Με σκοπό λοιπόν να εκθρονίσει το Netflix απ τα σαλόνια και τις τηλεοράσεις μας, έχει ανακοινώσει μια σειρά προγραμμάτων βασισμένα σε ήρωες της Marvel όπως οι Scarlet Witch, Vision, Loki, Winter Soldier, Falcon κλπ καθώς επίσης και τις πρώτες live action σειρές βασισμένες στον πόλεμο των άστρων όπως το The Mandalorian καθώς επίσης και ένα prequel του Rogue One με πρωταγωνιστή τον Diego Luna στο ρόλο του Cassian Andor. Αυτά όσον αφορά τα επιβεβαιωμένα προγράμματα που θα εμφανιστούν στο Disney+.

Πριν πάμε στα πιο ζουμερά νέα να επισημάνουμε οτι για την ώρα αποτελούν φήμες καθώς τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την ίδια τη Disney. Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία κουτσομπολιά, η Disney ετοιμάζεται να μεταφέρει το σύμπαν του Knights of the Old Republic στις τηλεοράσεις μας.

Για τους απανταχού καμένους Star Wars geeks, συμπεριλαμβανομένου και εμού, η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη οτιδήποτε έχει να κάνει με το KOTOR αποτελούσε για χρόνια μια απ τις μεγαλύτερες Star Wars ονειρώξεις μας.

Η Disney σχεδιάζει σειρά στο σύμπαν του Knights of the Old Republic

Το Knights of the Old Republic 16 χρόνια μετά την κυκλοφορία του εξακολουθεί να θεωρείται ο κορυφαίος Star Wars video game τίτλος και ίσως ένα από τα καλύτερα video games όλων των εποχών. Ένας τίτλος κερδισμένος επάξια καθώς το σενάριο του ίσως και να βάζει κατω τις περισσότερες Star Wars ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει.

Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα 4000 χρόνια πριν την εμφάνιση της γαλαξιακής αυτοκρατορίας σε μία εποχή που οι Jedi και οι Sith αριθμούσαν χιλιάδες σε αντίθεση με τις ταινίες που όλοι γνωρίζουμε και εισήγαγαν iconic πλεον χαρακτήρες όπως οι Darth Revan, Darth Malak και Bastila Shan. Για όσους δεν έχουν παίξει ακόμη τον συγκεκριμένο τίτλο, κάντε το χθες..

Ας ελπίσουμε λοιπόν οι φήμες να είναι αληθινές και να μπορέσουμε κάποια στιγμή να απολαύσουμε το μεγαλειο του Knights of the Old Republic από την άνεση του καναπέ μας.

May the Force be with you…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *