Η πιο περίεργη μαλακία που ακούσαμε ποτέ. Μια αρκούδα βίασε τον Di Caprio

Η πιο περίεργη μαλακία που ακούσαμε ποτέ. Μια αρκούδα βίασε τον Di Caprio

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο The Reverant λέγεται πως είναι η ταινία που θα δώσει το πολυπόθητο αγαλματάκι στον συμπαθή Leo και πως είναι αυτή, που τον ώθησε να περάσει μια ζωή κόλαση στα γυρίσματα για να φτάσει στα υποκριτικά του άκρα. Πόσο κόλαση; Τόσο, όσο ο βιασμός από μια αρκούδα.

Γενικά δεν μεταδίδουμε ό,τι μαλακία διαβάζουμε στο internet και τώρα που το κάνουμε, βάλαμε στον τίτλο την ιδιαίτερη… κατηγοριοποίηση.

Ένα site pου μοιάζει σαν αμερικάνικη εκδοχή του Λιακόπουλου σε συνδιασμό με το Κουλούρι, το Drudge Report αναφέρει πως υπάρχει σχετική σκηνή στην ταινία και μάλιστα εις διπλούν, γιατί την πρώτη φορά μάλλον την απόλαυσε το grizzle.

Μάλιστα, αναφέρει πως στη δοκιμαστική προβολή ο κόσμος που είχε την… τύχη να δει τη σκηνή, έφυγε τρέχοντας από την αίθουσα.

Άνθρωποι της Fox που μίλησαν με το EW, ξεκαθάρισαν πως η ταινία έχει όντως πολύ σκληρές σκηνές. Ίσως από τις πιο σκληρές ταινίες του hollywood ποτέ, αλλά… Κρίμα. Δεν έχει σκηνή βιασμού από αρκούδα. Φτου!

Επειδή ψαχουλέψαμε λίγο το Drudge Report, η είδηση μετά τον βιασμό του Di Caprio είναι πως ένας Γάλλος μετεωρολόγος, αφού απολύθηκε στη χώρα γιατί αναρωτήθηκε για την κλιματική αλλαγή, τον προσέλαβε ο ίδιος ο Πούτιν (Έλα ρε ΠΟΥΤΙΝ).

Σαν την πρωινή, δεν έχει… Πλιτς. By the way, η ταινία κυκλοφορεί με το νέο χρόνο.

[embedvideo id=”LoebZZ8K5N0″ website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *