Η μόνη απαίτηση της Disney για τα Infinity War και Endgame ήταν…

Η μόνη απαίτηση της Disney για τα Infinity War και Endgame ήταν…

… ο Thanos! Τον τελευταίο χρόνο ζήσαμε 1 τεράστιο (σπασμένο σε δυο μεγάλα) κινηματογραφικό γεγονός για το super hero και geek cinema.

Το έπος της Marvel με τα Infinity War και Endgame που έδωσαν ένα (περίπου) τέλος, σε ένα μεγάλο Saga που είχε ξεκινήσει από την πρώτη ταινία Thor, όταν και είδαμε για πρώτη φορά την ύπαρξη του Infinity Gauntlet (έστω και ας ήταν ψεύτικο όπως μάθαμε αργότερα στο Ragnarok.

Μετά ήρθε το Avengers του 2012 με την πρώτη εμφάνιση του Thanos, για να μπουν όλα τα πετράδια στη θέση τους και 6 χρόνια μετά, να απολαύσουμε κάτι, που μέχρι πριν μερικά χρόνια έμοιαζε άπιαστο όνειρο.

Όπως αποκαλύπτουν σε συνέντευξή τους οι σεναριογράφοι των δύο αυτών ταινιών, Christopher Markus και Stephen McFeely, το 2015 όταν τους προσέλαβε η Disney για να γράψουν την ιστορία, είχαν πλήρη ελευθερία στο τι θα κάνουν, υπό μονάχα μία δέσμευση.

Η μόνη απαίτηση της Disney για τα Infinity War και Endgame ήταν…

Ο βασικός villain θα ήταν ο Thanos.

Λογική απαίτηση μπορεί να πει κανείς, αφού μετά το 2012, τον είδαμε στους Guardians Of The Galaxy και στο Age Of Ultron. Δεν γινόταν πια να γίνει στροφή σε αυτό. Και εκ του αποτελέσματος, δικαιώθηκαν όλοι.

Μάλιστα ο Kevin Feige τονίζει πως όλοι θέλανε να τον θυμούνται ως τον ultimate villain μετά το πέρας των δυο ταινιών και έτσι ήταν μονόδρομος η πρώτη ταινία, το Infinity War, να είναι η «ταινία» του.

Ώστε ο χαρακτήρας να αποκτήσει πραγματική υπόσταση και να γίνουν γνωστα και κατανοητά τα κίνητρα του, έστω σε μια πιο comicbook λογική.

Αυτή τη στιγμή που γράφουμε αυτό το άρθρο, το Endgame έχει πιάσει τα 2,3 δισεκατομμύρια σε εισπράξεις.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *