Η ιστορία πίσω από το Fuck Marvel του Momoa

Η ιστορία πίσω από το Fuck Marvel του Momoa

[dropcap size=dropcap]Η [/dropcap]Αμερική ζει για αυτές τις ιστορίες TMZ επιπέδου, αλλά αφού αρχικά δημοσιεύσαμε το ότι ο Jason Momoa υπέγραψε poster Aquaman γράφοντας παράλληλα και Fuck Marvel, ας γράψουμε και πως προέκυψε όλο αυτό.

Η Liz Guadiana που έχει το poster αυτό, έγραψε για όλο το περιστατικό στο Moviepilot και στην ουσία προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά.

Screen shot 2015-03-23 at 1.06.41 PM

Λέει μεταξύ άλλων:

«Ήταν η πρώτη μου φορά σε ‘Con’ (ημερίδα – ComicCon). Το εισιτήριο το είχα αγοράσει δυο μήνες πριν. Περιμέναμε στη σειρά 40 λεπτά για αυτόγραφο από τον Jason Momoa. Όλη αυτή την ώρα, σκεφτόμουν όλους τους haters της DC. Όταν έφτασε η σειρά μας, τον ρώτησα αν έχει να πει κάτι σε όλους αυτούς για να ανακαλύψουν το DC Universe. Μου απάντησε: “Σίγουρα….” και τον είδα να γράφει Fuck You. Ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια με το αγόρι μου και φύγαμε».

Αργότερα η κοπέλα αναφέρει πως δεν έχει η ίδια κάτι εναντίον της Marvel ούτε φυσικά ζήτησε η ίδια να το γράψει αυτό. Τονίζει πως αρχικά πίστεψε ότι ο Momoa θα έγραφε κάτι του στιλ: «DC is awesome».

Επίσης θυμίζει σε όλους μας τον χαμό που δεν έγινε ότι κάτι αντίστοιχο είχε πει ο Robert Downey Jr για την DC πριν χρόνια.

Στο τέλος του κειμένου της αναφέρει πως δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει το poster, αναρωτιέται όμως πόσα να πιάνει… Εμείς δεν θα το πουλούσαμε πάντως!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *