Έτσι θα έμοιαζε ο Keanu Reeves ως Wolverine

Έτσι θα έμοιαζε ο Keanu Reeves ως Wolverine

Αυτό μάλλον ήταν το gossip της νερντοεβδομάδας που μας πέρασε. Η επιθυμία που εξέφρασε ο ίδιος ο Keanu Reeves να μπορούσε να μπει στην στολή του Wolverine και μάλιστα έδειξε και προτίμηση σε αυτή, αντί του Batman, αγνοώντας επιδεικτικά την δική μας επιθυμία γι’ αυτό (διαβάστε ΑΥΤΟ το κείμενο).

Μετά το κινηματογραφικό τέλος του Wolverine στο Logan, όπου ο Hugh Jackman έδωσε στον κόσμο το κύκνειο άσμα του, η θέση του πιο δημοφιλή X-Men έχει μείνει κενή, με τα ονόματα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Παρά την τρολίστικη φορτικότητα του Ryan Reynolds να δει τον Wolverine, με τον Hugh Jackman, ως δίδυμο της καταστροφής με τον Deadpool, η Disney που απέκτησε τα δικαιώματα του franchise, κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για το θέμα.

Μόνο ό,τι ακούμε από την Marvel που λέει ότι οι βασικοί X-Men θα μπουν στο σύμπαν των Avengers.

Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής του John Wick, σε συνέντευξη του για το ScreenGeek, απάντησε άμεσα πως θα ήθελε να είναι ο Wolverine στο παιχνίδι ερωτήσεων με γρήγορες και άμεσες απαντήσεις, για τον πιο comic book ήρωα θα ήθελε να υποδυθεί.

Ο γνωστός aritst BossLogic, βρήκε την ευκαιρία να απεικονίσει τον Keanu και να μας δώσει μια άποψη για πώς θα ήταν στο ρόλο.

Πώς σας φαίνεται;

Έτσι θα έμοιαζε ο Keanu Reeves ως Wolverine Έτσι θα έμοιαζε ο Keanu Reeves ως Wolverine

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *