Εκτός από τον ΕΝΑΝ, ποιοι άλλοι αναμένεται να πεθάνουν στο The Walking Dead;

Εκτός από τον ΕΝΑΝ, ποιοι άλλοι αναμένεται να πεθάνουν στο The Walking Dead;

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]ταν το The Walking Dead επιστρέψει στην 7η σεζόν θα πρέπει αλλά και θα θέλει να το κάνει με πολύ ορμή και μένος. Πράγμα που σημαίνει ότι εκτός από τον χαρακτήρα που τρώει τις ροπαλιές του Negan, ίσως υπάρχουν και άλλες απώλειες. Στο βάθος της σεζόν.

Και όχι μόνο βασικών ή αγαπημένων χαρακτήρων. Ένα γενικό ξεσκαρτάρισμα στο καστ που κάνει το comicbook.com, βάζοντας τους όλους δίπλα. Κρίνοντας τόσο από το comic, όσο και από σεναριακά τρικ (βλέπε Denise στη θέση του Abraham).

O Rick είναι ασφαλής. Έχει πόλεμο μπροστά του ο άνθρωπος. Πρώτα με τον εαυτό του, να δει τα λάθη του. Και μετά με τον Negan.

O Carl είναι ασφαλής. Είναι ο διάδοχος του «βασιλιά».

Ο Daryl είναι σε κίνδυνο. Το The Walking Dead θέλει να σοκάρει το κοινό του. Και τι καλύτερο από το να σκοτώσει τον πιο αγαπημένο χαρακτήρα;

Η Maggie είναι ασφαλής. Η Maggie και όχι το μωρό της όμως. Σύμφωνα με το comic θα γίνει ηγέτης του Hiltop μετά τον Gregory που μάλλον θα πεθάνει. Και έτσι θα ξεκινήσει η αντεπίθεση.

Poll: Ποιόν σκότωσε ο Negan;

Ο Glenn είναι σε κίνδυνο. Αυτό είναι το σημείο που ο Glenn πεθαίνει στα comic. Είναι αυτός που τρώει τη ροπαλιά. Αν γλιτώσει αυτό, ίσως να μακροημερεύσει. Ίσως πάλι όχι.

Ο Abraham είναι σε κίνδυνο. Τη γλίτωσε με το βέλος στο μάτι αλλά άρχισε το καβγαδάκι με την Rosita και τους σαλιάρικους έρωτες με τη Sasha. Αυτά δεν κυλούν ΠΟΤΕ καλά στο The Walking Dead.

Ο Eugene είναι σε κίνδυνο. Έχει κάνει την πορεία του. Έχει δώσει τα σχέδια για την κατασκευή πυρομαχικών. Δεν έχει εκκρεμότητες. Ίσως το φαβορί για το ρόπαλο του Negan. Αν όχι, φαβορί να φύγει ενδιάμεσα στη σεζόν.

Η Sasha είναι σε κίνδυνο. Ζει στα άκρα και είναι γενναία. Ωστόσο δέχεται το πέσιμο του Abraham και όπως είπαμε, αυτό μόνο καλά δεν μπορεί να πάει. Στο comic αυτό τον ρόλο στο ερωτικό τρίγωνο έχει η Holly. Άρα, τη Sasha μπορεί να την σκοτώσει ο Negan σε άλλη φάση και να την στείλει σαν zombie στην Alexandria και να δαγκώσει κάποιον (στο comic τηn Denise).

Ο Heath είναι σε κίνδυνο. ΕΔΩ είχαμε γράψει το γιατί.

Ο Aaron είναι σε έτσι και έτσι. Στα κόμικ ζει, αλλά μπορεί ένας ενδεχομένως θάνατος του να γλιτώσει κάποιον άλλον πιο βασικό και αγαπητό στο κοινό. Όπως έκανε η Denise για τον Abraham που προείπαμε.

Ο Eric είναι σε κίνδυνο. Και σας ακούμε να ρωτάτε τώρα, ποιος διάολος είναι ο Eric; Είναι ο γκόμενος του Aaron. Στα comic πέφτει νεκρός σε μια μάχη με τους Saviors μπροστά στα μάτια του Aaron.

Η Tara είναι έτσι και έτσι. Λόγω της εγκυμοσύνης της ηθοποιού ήταν δύσκολη η παρουσία της στην 6η σεζόν. Μόλις έφτιαξε η ζωή της με την Denise, την έχασε. Και δεν το ξέρει ακόμα. Ίσως τραβήξει μέχρι το τέλος.

H Rosita είναι ασφαλής. Έχει ακόμα δουλειά στο show και στον επερχόμενο πόλεμο που θα ξεκινήσει ο Rick. Πιστή στρατιώτης.

Η Michonne είναι έτσι και έτσι. Αρχηγικό στιλ, βασικός χαρακτήρας τόσο στην TV όσο και στο comic. Αν και στο δεύτερο δεν τα φτιάχνει με τον Rick.

Ο Negan είναι ασφαλής. Όσο και αν σας χαλάει, δύσκολα θα δούμε να σκοτώνεται ο Negan. Καλύτερη αποκαθήλωση είναι η φυλάκιση και η εξαθλίωση. Γιατί τον πόλεμο…  θα τον χάσει.

Ο Dwight είναι ασφαλής. Ναι αυτός ο αρχίδας όχι απλά θα επιζήσει, Αλλά αν ακολουθηθεί το comic, o Dwight προδίδει τον Negan και βοηθάει τον Rick να κερδίσει στον πόλεμο.

Ο Gabriel είναι σε κίνδυνο. Ήρθε η ώρα να πέσει σε μάχη και να πέσει στη μάχη σαν ήρωας και όχι σαν κότα που έδειξε τόσο καιρό. Και θα είναι και με στενάχωρο πιθανόν, τρόπο.

Η Carol είναι σε κίνδυνο. Η Carol στα comic αυτοκτονεί πολύ νωρίς, αφήνοντας τον εαυτό της να φαγωθεί από τα zombies χωρίς μάχη. Έχει δώσει πολλά στο show και είναι βασικός χαρακτήρας. Ίσως υποψήφια για τα shock που θέλει η σειρά, αλλά πιο μετά στη σεζόν.

Ο Morgan έτσι και έτσι. Ο άνθρωπος που εκτιμά κάθε ζωή έκανε την… αμαρτία του για να σώσει την Carol.

O Spencer είναι σε κίνδυνο. Αυτές οι φάτσες δεν περνάνε στο The Walking Dead. Πιθανότατα θα είναι το τέλος αυτής της ξεκληρισμένης οικογένειας των ηγετών της Alexandria. Και ίσως ο επόμενος μετά την ροπαλιά του Negan.

Ο Jesus είναι ασφαλής. Το δεξί χέρι σε Rick και Maggie για τον πολεμά αλλά και την δύσκολη δουλειά της ηγεσίες. Δεν πρόκειται να φύγει στην 7η σεζόν.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *