Δώστε το βραβείο της ανοικτής παλάμης στον Tim Commerford τώρα!

Δώστε το βραβείο της ανοικτής παλάμης στον Tim Commerford τώρα!

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Tim Commerford… Αυτός ο τύπος που έπαιζε μπάσο στους Rage Against The Machine και τα έβαλε με τους Limp Bizkit. Δεν πιστεύει στην ύπαρξη του ISIS.

Καταρχάς ρε μπετόβλακα, με αυτά που λες, καταστρέφεις τη δύναμη των κομματιών που έχετε γράψει για το θέμα των επεμβάσεων των ΗΠΑ εκεί. Και κατά δεύτερον, έχεις κάνει τον κόπο να δεις ειδήσεις; Για να μην σε πάρω από το χεράκι να πάμε στην πλατεία Βικτωρίας…

Όλοι αυτοί οι Σύριοι που κατά κύματα κατακλύζουν την Ελλάδα και την Ευρώπη, έτσι ξαφνικά τους ήρθε η επιθυμία να αλλάξουν αέρα; Μήπως πήρες τον κώλο σου να έρθεις κατά δω να βοηθήσεις από κάποιο πόστο όπως έκανε ο… κυβερνήτης του The Walking Dead;

Κανείς δεν ξέρει την ακριβή δύναμη του ISIS, αλλά για να εξαναγκάζει τόσο κόσμο να φύγει από τα σπίτια του, κόσμο που έχει ζήσει και «επιβιώσει» από τις επαίσχυντες αμερικανικές επεμβάσεις, κάτι τρέχει εκεί κάτω βλάκα μου. Η θεωρία του είναι πως η ίδια η Αμερική τον έχει δημιουργήσει σαν μύθο για να μπορεί να συνεχίζει να βομβαρδίζει. κάτι που θα μπορούσε να ισχύει αν μας εξηγούσες γιατί υπάρχουν όλοι αυτοί οι πρόσφυγες. Δεν μπορείς όμως. Σου ξέφυγε αυτό το κομμάτι.

Ξέρεις, Tim Commerford όσο ξεδιάντροπή είναι η εξωτερική πολιτική της χώρας σου, τόσο είσαι και εσύ που το παίζει φίλας προσκείμενος με τους κατοίκους της Μέσης Ανατολής χωρίς να ρίξεις μια ματιά στην Ευρώπη. Δεν τρέχει τίποτα. Ξέρεις… Και εδώ εμείς από την Αττική, δεν βλέπουμε πρόβλημα για το θέμα με το Μεξικό.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του στο Rolling Stone.

«Δεν πιστεύω πως ο ISIS υπάρχει. Και ας είναι έμπνευση για τα καινούργια κομμάτια που έχω γράψει με τους Wakrat. Δεν πιστεύω πως διάφορες οργανώσεις στη Μέση Ανατολή ενώθηκα για να μισούν όλες μαζί την Αμερική. Δεν πιστεύω στα video με τους αποκεφαλισμούς. Δεν το βλέπεται πως είναι ψεύτικά; Κάποιος μας έκανε να πειστούμε στον ISIS ώστε να συνεχίσουμε να ρίχνουμε βόμβες (σημ. Η Αμερική)»

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *