Το Terminator Genisys έβαλε φρένο στο franchise

Το Terminator Genisys έβαλε φρένο στο franchise

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο Terminator Genisys δεν ήταν τόσο άσχημο όσο το περιγράφουν τα reviews αλλά δεν έπιασε τα standards των κλασικών δυο πρώτων ταινιών. Όπως δεν τα έπιασε καμία από τις υπόλοιπες δυο ταινίες. Και αυτό είναι πρόβλημα σύμφωνα με τα studios. Η ταινία μαζί με τα έξοδα marketing κόστισε 150 εκ δολάρια και από το αμερικάνικο κοινό πήρε πίσω μόνο 100.

Το παιχνίδια σώθηκε από τους Κινέζους, όπου πραγματικά γέμισαν τους κινηματογράφους για να δουν τη νέα ταινία του Arnie, ανεβάζοντας συνολικά τις εισπράξεις (συνολικά τις εκτός ΗΠΑ) σε 340 εκ. Το συνολικό ποσό των 440 εκ, δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέο -και δεν είναι- αλλά μια ταινία «μετράει» στα αμερικάνικα studios αν μετράει και στο αμερικάνικο κοινό. Οι κριτικές όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ήταν καταστροφικές.

Έτσι, οποιοδήποτε σχέδιο υπήρε για μια νέα τριλογία με αρχή το Terminator Genisys, μπαίνει στον πάγο ώστε να επανασχεδιαστεί το project. Κάτι που σημαίνει ότι θα πάρει πολύ καιρό και ίσως τόσο, που να μην προλάβουμε να δούμε και πάλι τον Arnie να έχει ρόλο.

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει, αλλά το Holllywood Reporter είναι σίγουρο για την εξέλιξη. Ας ελπίσουμε μια φορά να κάνει λάθος.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *