Ο Zack o Tom και τα υπόλοιπα παιδιά είναι και πάλι ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ

Ο Zack o Tom και τα υπόλοιπα παιδιά είναι και πάλι ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ

Οι Rage Against the Machine θα φωνάξουν και πάλι τους οργισμένους τους στίχους μέσα στο 2020, θα έλεγε κανείς, σε μια εποχή που όλοι τους χρειαζόμαστε. I THING I HEARD A SHOT!

Ένα όνειρο εκατομμυρίων οπαδών φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα. Οι Rage Against The Machine επανενώνονται για μία σειρά από εμφανίσεις μέσα στο 2020 και τα μυαλά όλων έχουν αρχίσει να οργιάζουν.

Ξεκίνησε ως φήμη, μέσα από μία περίεργη ανάρτηση σε λογαριασμό Instagram που φέρει το όνομα του συγκροτήματος με σαφείς αναφορές στην εξέγερση στη Χιλή, όμως λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε.

Οι Rage Against the Machine θα φωνάξουν και πάλι τους οργισμένους τους στίχους μέσα στο 2020

Οι περιβόητοι Zack De la Rocha, Tim Morello, Brad Wilk και Tim Commerford επιστρέφουν και θα πραγματοποιήσουν μία σειρά από live εμφανίσεις το 2020, ενώ αναμένεται να είναι headliners στο Coachella στην Καλιφόρνια.

Τελευταία φορά που οι Rage Against The Machine έπαιξαν live μαζί ήταν το 2011, όμως τα τελευταία χρόνια οι Morello, Wilk και Commerford είναι μέλη των εκρηκτικών Prophets of Rage τους οποίους απολαύσαμε το καλοκαίρι και στην Αθήνα.

Οι Rage Against The Machine έχουν εμφανιστεί και στη χώρα μας το 2000 σε ένα live που έχει μείνει αξέχαστο σε όσους βρέθηκαν εκεί.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *