Δεν θα είναι prequel του Walking Dead το spin off

Δεν θα είναι prequel του Walking Dead το spin off

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]χει περάσει καιρό από τι στιγμή που μπήκε στη ζωή μας η φήμη και αργότερα η επιβεβαίωση για την spin off σειρά του The Walking Dead

Φυσικά και η κουβέντα ήταν σε ποιό σημείο θα πιάσει αυτή την zombie apocalypse. Θα είναι prequel; Ο Robert Kirkman μίλησε σε πάνελ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ SXSW και μας έλυσε αρκετές απορίες.

«Η πλοκή του spin-off μας φέρνει λίγο νωρίτερα από την original. Στο Walking Dead ο Rick ξυπνάει από το κώμα και λέει «Ω θεέ μου, ζόμπι, παράξενο». Στην καινούργια σειρά θα δούμε να ξετυλίγεται αυτό το κουβάρι λίγο περισσότερο.

Αλλά δεν θα την αποκαλούσα prequel, γιατί η σειρά δεν θα εξελίσσεται εξ’ ολοκλήρου πριν το Walking Dead. Σιγά σιγά θα δούμε το μονοπάτι να γίνεται παράλληλο».

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να μην μοιάζουν όλα ως παράγωγα των όσων έχουμε δει στο Walking Dead. Στέκεται από μόνο του. Μπορείς να το δεις χωρίς να έχεις δει τίποτε άλλο και να απολαμβάνεις την πλήρη εμπειρία. Αλλά αν βλέπεις και τις δύο σειρές είναι πιθανό να πεις ‘ανακάλυψαν αυτό ή ανακάλυψαν αυτό με διαφορετικό τρόπο’.

Υπάρχουν πολλά πράγματα στο κόσμο του Walking Dead, που οι χαρακτήρες έμαθαν και βρήκαν τρόπο να συνεχίσουν. Και μπορεί στο spin-off να ανακαλυφθούν κάποια πράγματα που δεν τα έχουμε δει ακόμα. Θα προχωρήσουμε κάνοντας τα πράγματα έτσι, κάτι που είναι πολύ cool και οι δύο σειρές θα μπορούν στο μεγαλύτερο μέρος να στέκονται μόνες τους».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *