Δεν θα δείτε την… πάπια του Norman Reedus στο Death Stranding

Δεν θα δείτε την… πάπια του Norman Reedus στο Death Stranding

Η άφιξη του Death Stranding θα είναι το μεγαλύτερο γεγονός στο gaming εδώ και πολλά χρόνια όπως μας τιζάρουν οι πάντες. Το μόνο videogame που θα μπορούσε να κλέψει λίγο από τη δόξα του, είναι το The Last Of Us part 2, αλλά αυτό δεν έχει μέσα έναν γυμνό Norman Reedus.

Όπως θα θυμάστε από το πρώτο ήδη teaser που είχαμε δει και είχαμε μείνει αγάλματα, πριν ακόμα καταλάβουμε τι παίζει (όχι ότι έχουμε καταλάβει τώρα, αλλά λέμε), παίζοντας ως τον χαρακτήρα που έχει δώσει τη μορφή του ο ηθοποιός Norman Reedus (ο Daryl του The Walking Dead), θα κάνεις πολλά πράγματα στο ελεύθερο περιβάλλον του. Ακόμα και να κατουρήσεις.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα δεις και την… πάπια του. Τον φιρφιρίκο του ντε. Για αυτό διαβεβαίωσε ο Hideo Kojima, όπου και ο Reedus το μοιράστηκε το προσωπικό του instagram με το hashtag: #yes.

Δεν θα δείτε την... πάπια του Norman Reedus στο Death Stranding

Ο Hideo Kojima ανέβηκε στη σκηνή του Opening Night Live και προκάλεσε σεισμό στη Gamescom 2019 με τους πάντες να τον χειροκροτούν όρθιοι. Παρά το γεγονός πως βρίσκεται στο τελικό και πιο δύσκολο στάδιο της ανάπτυξης, ο επικεφαλής της Kojima Productions πέταξε στην Κολωνία για να μας δείξει νέο υλικό από το άκρως αναμενόμενο Death Stranding.

Μάλιστα, ο διάσημος δημιουργός videogame, τόνισε ότι προσπαθήσεις να γυρίσεις την κάμερα προς τα… εκεί, θα την διώξει ο ίδιος ο Sam (ο χαρακτήρας του Reedus) αλλού κάνοντας ένα σχόλιο.

Όσον αφορά το παιχνίδι καθεαυτό τώρα,  τα πρώτα καθαρά gameplay πλάνα του παιχνιδιού δημοσιεύτηκαν. Εκεί είδαμε πως παίζει το Death Stranding και κυριολεκτικά φαίνεται να δημιουργεί ένα νέο είδος παιχνιδιού, με στοιχεία επιβίωσης και εξερεύνησης. Τα μωρά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα πρέπει να τα ηρεμείτε για να μη κλαίνε, χρησιμοποιώντας τους motion αισθητήρες του Dualshock 4.

Το Death Stranding έρχεται τον Νοέμβριο στο Playstation 4 και μένει να δούμε τα επίπεδα πώρωσης που θα προσφέρει.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *