Γιατί δεν σου αρέσουν τα Χριστούγεννα ρε;

Γιατί δεν σου αρέσουν τα Χριστούγεννα ρε;

[dropcap size=dropcap]Δ[/dropcap]υο βδομαδούλες έμειναν για την 25η Δεκεμβρίου και την γευστική γαλοπούλα. Και γουρουνόπουλο δεν με χαλάει καθόλου να σας πω.

Αυτό που με χαλάει σαν κρύο milko, είναι οι haters. Και ως γνωστόν, αν σε χαλάσει το κρύο milko, δυο δρόμους θα διαβείς. Ή στην τουαλέτα θα τρέξεις ή πάνω σου θα χεστείς. Για την ώρα θα προτιμήσω το δεύτερο. Όμως, το χέσιμο θα πέσει στα μούτρα αυτών ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Υπάρχουν διάφορες και πολυποίκιλες κατηγορίες “ανοικτόμυαλων” και “προοδευτικών” που στη συγκεκριμένη γιορτή της καταλογίζουν διάφορα.

[highlight color=#800022 ]Οι νέο-άθεοι:[/highlight]

Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που είναι δεν πιστεύουν σε κάτι που δεν βλέπουν, τους το σέρβιραν στο πιάτο και τη ψάχνουν για την πάρτη τους. Μιλάω για αυτούς τους τύπους με τα 200 μπλογκς που μας τα πρήζουν με τις ασαφείς αναφορές τις Βίβλου, με το ότι ο Αγ. Βασίλης είναι εφεύρεση της Κοκα Κολα και με το ότι “δεν χρειάζομαι να μου υποδείξει κάποιο φάντασμα πότε θα γιορτάσω εγώ”  και γενικώς νομίζουν ότι μπορούν να γίνουν το αντίβαρο της Εκκλησίας (ορθόδοξης και καθολικής κλπ). Ξεβράκωτος στα αγγούρια δηλαδή.

Φυσικά η έρευνα τους αυτή ξεκίνησε μετά από αναπάντητο γράμμα στον Αγ. Βασίλη στα 7 τους χρόνια, όταν και του ζητούσαν το iphone ή το playstation της τότε εποχής.

Ξέρεις, ε; Στα παπάρια μας, εσύ, το μπλογκ σου και η έρευνα μέσα από την πολυθρόνα με τους λεκέδες από σάλτσες φαγητού και σαντιγί. Τι δεν είναι σαντιγί αυτά τα άσπρα που ζέχνουν; ΟΚ, το πιάσαμε!

[highlight color=#800022 ]Τα κομούνια:[/highlight]

Για να μην παρεξηγηθώ… Το schoolofrock.gr έχει ουδέτερη θέση στα πολιτικά, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί οι αρθρογράφοι του είναι επιλεγμένοι επειδή έχουν την ικανότητα και διάθεση να γράφουν ό,τι θέλουν και όχι για τα πολιτικά τους πιστεύω. Οπότε, αυτά που προείπα και αυτά που θα ακολουθήσουν είναι δικιά μου γνώμη και μόνο.

Η κατηγορία των κομουνιστών λοιπόν, μοιάζει αρκετά με αυτή των νέο-άθεων αλλά έχει και μια άλλη πτυχή. Αυτή που τα συνδέουν όλα, ΜΑ ΟΛΑ, με τον καπιταλισμό και τον ιμπεριαλισμό της Αμερικής.

Ρε τεμπελόσκυλο που ακόμα ζεις στο πατρικό σου, 30 χρονών μοσχάρι, όσο ιμπεριαλιστικός είναι ο τρόπος εορτασμού των Χριστουγέννων (αμερικάνικα), τόσο είναι και ο δικό σου, που θες να μου επιβάλεις, ΝΑ ΜΗ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ όπως προστάζει το… Σοβιετικό Δίκαιο (!΄#%**&).

Όσο για το καπιταλισμό και την υπερκατανάλωση της οποία προάγουν είναι μια πτυχή που είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός αν θέλει/μπορεί να είναι “υπερκαταναλωτής”. Μη κάνεις κουμάντο στις τσέπες τον άλλων. Και Ιησούς έλεγε (φήμες λένε τουλάχιστον) να μοιράζεσαι τα βρακιά σου, οπότε ή ο Ιησούς ήταν κομουνιστής οπότε η εξίσωση βγαίνει error 404 ή εσύ και τα πιστεύω σου έχουν τόσες τρύπες όσο και ο χριστιανισμός (που είναι σχεδόν άσχετος πια με τα Χριστούγεννα εν έτη 2013).

[highlight color=#800022 ]Οι αρχαιολάτρες:[/highlight]

Αυτή η ράτσα τείνει να συγχωνευτεί με τα φασισταριά και τους NEO-νεοναζί, αλλά η αλήθεια είναι πως προϋπήρχε από αυτό το κύμα χιτλερικής “αγάπης” που διαχύθηκε στους δρόμους και τα λαγκάδια της Ελλάδας.

Η επιχειρηματολογία τους κλασσική, χρόνια τώρα: “Οι χριστιανοί που ήρθαν και με τη βία μας άλλαξαν τη θρησκεία. Οι εκκλησίες που είναι χτισμένες πάνω σε αρχαίους ναούς. Στις 25 Δεκεμβρίου ήταν η τελετή του Ήλιου ή του Απόλλωνα ή του Κρόνου ή γαμώ το Δία μου μέσα”.

Και; Ή ξεκίνα μια προσπάθεια να μας πείσεις για την ορθότητα του λόγου (ξέρεις, με όπλα πετυχαίνει αυτό) σου ή άσε μας να χουχουλιάσουμε κάτω από το δέντρο και μη μας τη χαλάς.

[highlight color=#800022 ]Οι μίζεροι:[/highlight]

Αυτοί που μισούνε οτιδήποτε έχει άλλο χρώμα πέραν του μαύρου, μισούνε τα χαρούμενα τραγούδια, μισούνε τα γέλια, τα ψώνια, τις μαζώξεις και την έξοδο από την αυτοκτονική τους ρουτίνα. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε φρεσκοχωρισμένους/απολυμένους, αλλά σε αυτούς που είχαν όλα τα καλά από μικροί.

christmas-santa-claus-2

 

Φυσικά όλες οι παραπάνω κατηγορίες μισούν και τον Αγ. Βαλεντίνο, το Πάσχα, τις εθνικές εορτές, την Πρωτομαγιά, (εκτός από τους απόγονους της τελευταίας κουράδας του Νικίτα Χρουστσόφ), το καλοκαίρι επειδή έχει ζέστη, την άνοιξη επειδή έχουν αλλεργίες, το φθινόπωρο επειδή είναι μελαγχολικό (εκτός από τον μίζερο) και το χειμώνα επειδή κάνει κρύο και έχει… Τα Χριστούγεννα!

Και έρχομαι εγώ τώρα να θέσω τον εαυτό μου κάπου μέσα σε αυτό το χάος.

Είναι κακό ρε νέο-άθεε να επηρεάζεσαι από την (εννοείται) κεκαλυμμένη καλοσύνη των ημερών και εκτός από ποσταρίσματα στο tublr ή όπως διάολο λέγεται, να κάνεις μια καλή πράξη;  Ναι δεν χρειάζεται μια γιορτή να σου υπενθυμίσει ότι είσαι άνθρωπος, ε; ΑΛΗΘΕΙΑ;

Σε χαλάει ρε κομούνι η γαλοπούλα και το δέντρο; Στόλισε καραβάκι και φάε σκατά (αφού αυτά τρως μέχρι να γίνεις πετυχημένο στέλεχος σε πολυεθνική και να αφήσεις τις καταλήψεις/πορείες/ομιλίες με θέμα την πολιτιστική κληρονομιά του Ντμίτρι Καμπαλέφσκι).

Εσύ αρχαιολάτρη που είσαι και μετρ των τελετών και αφού στις 25 Δεκεμβρίου όπως προείπαμε, έχεις κάτι να γιορτάσεις. ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!

Εσύ μίζερε παιδί μου, τι σε χαλάει; Τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν γρήγορα; Τα μελομακάρονα που δεν έχουν (ή όταν έχουν το αντίθετο), σοκολάτα; Τι θες; 365 μέρες το χρόνο να είναι ίδιες; Χωρίς κάτι να τις διαφοροποιεί και να οριοθετείς τους στόχους της ζωής σου; Ωπ, είπα στόχους. Οκ, συγνώμη.

Όλοι οι παραπάνω: Σας την σπάνε τα τραγούδια; Υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σε κάθε είδος μουσικής (ΟΚ, δεν έχω τσεκάρει για black/death metal). Επίσης υπάρχει και το tuning για να αλλάζετε σταθμό στο ραδιόφωνο.  Σας τη σπάνε τα κάλαντα; Εσείς δεν τα είπατε πότε ρε μούργοι; Αν ναι, τότε σκάστε. Αν όχι, απλά σας λυπάμαι. Μεγαλύτερη ικανοποίηση από παιχνίδι που αγοράστηκε το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων από την πρωινή “μπάζα”, απλά δεν υπάρχει. Σας κουράζουν τα ψώνια; Σας αγχώνουν; Πάει να πει ότι έχετε λεφτά για να τα κάνετε, οπότε σκάστε και πάλι.

Δεν τη “βρίσκετε” δηλαδή δίπλα στο δέντρο αγκαλιά με το αμόρε, ε; Δεν γουστάρετε τη μάσα και την τεμπελιά των ημερών ε; Δεν είδα κανέναν σας όμως να ζητάει… φακές εκείνες τις μέρες. Ούτε να μη χαμογελάει σε κάποιο δώρο που του κάνουν. Και φυσικά, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.

Τι; Νιώθεις πως ξεγελάς το σύστημα και αφού είναι δομημένο έτσι, εξαργυρώνεις τη “χαζομάρα” των Χριστουγέννων ως ευκαιρία για κοπάνα και περισσότερα ποστ στα αντιχριστουγεννιάτικα μπλογκ σου; Ε, ναι ακόμα και εσύ κερδίζεις. Έτσι είναι αυτή η γιορτή, προσφέρει… Άλλοι τρώνε, άλλοι ψωνίζουν, άλλοι κάνουν έρωτα και εσύ… γράφεις για την ματαιότητα σου.

Και γενικότερα… Δοκιμάστε μια φόρα να βγείτε έχω από τα “σύνορα” σας. Η’ μήπως φοβάστε ότι δεν θα υπάρχει γυρισμός μετά;

How-the-Grinch-Stole-Christmas-Wallpaper-2

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *