Αποθεωτικές οι πρώτες κριτικές για τον Deadpool

Αποθεωτικές οι πρώτες κριτικές για τον Deadpool

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]έτοια θέλουμε να ακούμε και να διαβάζουμε. Οι πρώτες ατάκες και reviews που έσκασαν από τις προ-θέασεις του Deadpool για τους επαγγελματίες reviewers (όχι σαν εμάς), είναι αποθεωτικές και με περαιτέρω επεξηγήσεις.

Όλοι αναφέρουν πως είχαν διασκεδάσει τόσο πολύ με τα teasers και trailers, καθώς και με το όλο promotion συνολικά που έμοιαζε η φάση too good to be true. Όλοι είχαν τις ανησυχίες τους, αν μια δίωρη ταινία θα μπορούσε να είναι τόσο γαμάτη όσο φαίνεται σε ένα δίλεπτο video.

Και το μυστικό; Ότι οι συντελεστές της ταινίας, έστησαν έτσι το που σε κάνουν να νοιάζεσαι για τον Deadpool. Ναι, έχει τόνους χιούμορ, βίας και γυμνού και την ώρα που καίγεται το σύμπαν, υπάρχουν πετυχημένα κινηματογραφικά τρικ που κάνουν τον Deadpool τρωτό στις καρδιές μας – άσχετα αν δεν είναι.

Το comicbook.com έχει βγάλει πανηγυρικό λόγο όπως και τα περισσότερα sites. Όπως τονίζει, υπάρχουν μικροδιαφορές από το comic που ωστόσο είναι απαραίτητες για μια ταινία. Και μάλιστα, μια ταινία με R rating.

«Περίμενα ότι η ταινία θα έχει χιούμορ, αλλά δεν περίμενα ότι θα γελάσω τόσο πολύ και τόσο δυνατά… συνέχεια. Ίσως η πιο αστεία ταινία των τελευταίων χρόνων με μπόλικη βία. Τέλειες χωρογραφίες στις σκηνές πάλης, δεν μπορείς να απομακρύνεις το βλέμμα σου από την οθόνη», αναφέρει ο συντάκτης.

Τι άλλο θέλαμε να διαβάσουμε. Σε μια χρονιά που υπάρχει το Batman V Superman, το Civil War και η Suiside Squad, ο Deadpool κλέβει την παράσταση.

Εύγε Ryan Reynolds.  Πάντα σε συμπαθούσαμε (και ας πήδαγες την Johanssson), τώρα θα σε αγαπήσουμε κιόλας. Χωρίς παρεξήγηση… Αν θέλετε να διαβάσετε την κριτική του comicbook.com, ΕΔΩ.

 

deadpool-gangnam-style-6

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *