Αν μια μέρα … Μαρβελλάδα!

Αν μια μέρα … Μαρβελλάδα!

[dropcap size=dropcap-big]Α[/dropcap]ν μια μέρα… όλα ήταν αλλιώς. Όλα γίνονταν σύμφωνα με το τρελό μυαλό και φαντασία ενός υστερικού ατόμου, αλλά ταυτόχρονα εύστροφου, δημιουργικού, ταλαντούχου και μετριόφρονος ανθρώπου, ονόματι Federico “Fred” Wang.

Ανήκω στην Geek οικογένεια, είμαι ο τύπος που γνωρίζει τα origin stories πολλών υπερηρώων της Marvel. Όμως, επειδή ασχολούμαι και με την πραγματική ζωή (είναι απίστευτο!18 χρόνια και ακόμα να περάσω στην επόμενη πίστα), κατάφερα να συγκρίνω τους χαρακτήρες αυτούς με Ελληνικές προσωπικότητες, και συγκεκριμένα του σχολείου.

Iron Man: «Ο γκόμενος του σχολείου που γουστάρουν όλα τα κορίτσια του σχολείου, και κάθε φορά που έχει σχέση στεφανώνει την κοπέλα του με κέρατα που την εμποδίζουν να μπει στη τάξη.Έχει την ειρωνεία στα χείλη του και δε παίρνει στα σοβαρά τίποτα».

Black Widow: «Είναι η γκόμενα που σου προσφέρει γρήγορη χυλόπιτα. Κάθεται μόνο στον Τζωρτζ Κλούνει και στα άτομα που έχει πάνω από 5000 φίλους στο φέιςμπουκ».

Avengers: «Η κουλ παρέα του σχολείου. Δε θέλει να μπλέκει με άτομα που δε συμπαθεί. Όποιους δε συμπαθεί τους κάνει άκρη με στυλάκι».

S.H.I.E.L.D.: «Καθηγητές. Κάνουν τη δουλειά τους. Αλλά πάντα θα σου προσφέρουν μια αφορμή να τους αντιπαθείς και να εύχεσαι να πέσει κομήτης στο κεφάλι τους».

X- Men: «Η παρέα που δε κολλάει πουθενά. Δεν είναι με τίποτα στη κουλ παρέα και οι άλλες μη διάσημες παρέες για κάποιο λόγο δε τους πάνε καθόλου επίσης».

Galactus: «Ο Διευθυντής. Όλοι τον μισούμε. Είναι το αντίθετο του προτύπου. Όλοι αγαπάμε να τον μισούμε και κάνουμε τάματα, ώστε να πάθει τροχαίο».

Wolverine: «Ο γνωστός καταληψίας που θα ξυπνήσει στις 5 το πρωί να κλείσει το σχολείο. Αν σπάσει η κατάληψη, την επόμενη κιόλας μέρα θα είναι ξανά στην είσοδο του σχολείου παίρνοντας την αλυσίδα. Είναι πάντα αντιδραστικός, ευέξαπτος και αναρχικός. Άμα είσαι στην ίδια τάξη μαζί του, καλύτερα να έχεις το πορτοφόλι σου κλειδωμένο. Συνήθως θα τον πετύχεις σε μια γωνία να πίνει το τσιγάρο του».

Captain America: «Το καλό παιδί. Τον αναγνωρίζουν όλα τα παιδιά του σχολείου».

Iron Fist: «Το καλό παιδί. Τον αναγνωρίζουν όλα τα παιδιά του σχολείου. Δεν τον λογαριάζει κανείς».

Guardians Of The Galaxy: «Πολύ ωραία ταινία αξίζει να το δείτε!».

Hulk: «Είναι ευέξαπτος. Ακόμα και αν έχει άδικο, θα εκνευριστεί και θα τα !@$^&@*%*$ και !$^#^&$^^ όλα. Μια ωριαία απουσία είναι συνήθως η αφορμή που του δίνει την ευκαιρία να βρίσει και να σπάσει το χερούλι της πόρτας της τάξης».

Wasp: «Είναι στη τάξη μας! Κι όμως δεν είναι φάντασμα! Υπάρχει! Είναι ζωντανή! Μην ασχολείστε μαζί της, θα πεθάνετε από βαρεμάρα!».

Ms Marvel: «Όμορφη. Τα έχει με κάποιον από στρατό».

Daredevil: «Ο αθληταράς. Παίρνει στα σοβαρά το μάθημα της γυμναστικής».

Spiderman: «Είναι ο κωλόφαρδος. Όταν λείπει γίνεται κατάληψη και όποτε πηγαίνει αρρωσταίνει ο καθηγητής που θα βάλει το διαγώνισμα».

Deadpool: «Ο ‘αστείος’ της παρέας. Δε σταματά να λέει ασυναρτησίες».

Warning (Γουορνινγκ): Δις αρτικλ ις ονλι φορ εντερτέινμεντ. Ξέρουμε ότι λόγω κλιματικών αλλαγών η θερμοκρασία ανεβαίνει … ας τη κατεβάσουμε λοιπόν!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *