Αμολήστε τον Rick μαζί με τον Morgan να ανέβουν τα νούμερα dammit

Αμολήστε τον Rick μαζί με τον Morgan να ανέβουν τα νούμερα dammit

Έκανα καιρό να γράψω για το The Walking Dead. Εκτός από αυτό το πρωταπριλιάτικό αστείο δηλαδή, χαχαχα.

Κι αυτό γιατί με νευρίασε το προηγούμενο επεισόδιο με το ηλίθιο σχέδιο του ιού που αναλύσαμε ΕΔΩ, την πιο ηλίθια επίθεση που έγινε ποτέ σε σειρά με μάχες (κατά μέτωπο σε κτίριο με αμπαρωμένο και οπλισμένο κόσμο) και την πτώση ζόμπι από σκάλας που δεν φάνηκε να ενοχλεί κανέναν, ενώ στο σπίτι σου, ο σκύλος σου να κλάσει τη νύχτα πετάγεσαι πάνω σαν παλούκι.

Είπα, να περιμένω να γράψω για κάτι που θα μου άρεσε. Να μην γκρινιάζω συνέχεια. Και να! Το 14 επεισόδιο της σεζόν με τίτλο Still Gotta Mean Something, σε μια mid season που γενικώς τα πάει πολύ καλύτερα εδώ και ένα χρόνο, δεν ήταν μεν αριστούργημα, αλλά είχε πραγματάκια.

Είχε και ενδιαφέρον Negan με την σκουπιδιάρισα, που by the way, το πεντακάθαρο διαμέρισμά της μέσα στον σκουπιδότοπο είναι σαν αυτά που βλέπεις στο Airbnb στη Βαρκελώνη και σου δείχνει την καλλιτεχνική -μη χέσω- αντίθεση.

Είχε και αγωνία για τον μικρό Henry που δεν κατέληξε τελικά σαν την Sophia της Carol. Αλλά είχε και…

– drum roll –

Ένα δίδυμο Rick και Morgan να σκίζουν κωλοτρυπίδες και να μας κάνει να ευχόμασταν να ήταν έτσι το show. Στο παρεάκι θα μπορούσαν να είναι και η Michonne, όχι η κλαψάρια σύζυγος που έχει καταντήσει, αλλά η καυλερή πολεμίστρια που γνωρίσαμε αρχικά. Και φυσικά ο Daryl που τον έχουν εκεί πια μόνο για να μουγκρίζει.

Αυτή η τετράδα θα έπρεπε να είναι on the run με κάποιο φορτηγάκι και να καθαρίζει το τοπίο από walkers και διάφορου τύπου Negans, ψάχνοντας για προμήθειες. Και άσε τους άλλους πίσω να μαθαίνουμε την ιστορία τους, 10 λεπτά σε κάθε επεισόδιο, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ!

Θα σου πω εγώ για πότε επιστρέφει και πάλι ο κόσμος.

Υ. Γ. Ανυπομονώ για την στιγμή που ο Negan θα ξεδοντιάσει τον Simon. Επίσης, μας είχαν υποσχεθεί flashback επεισόδιο για την γυναίκα του την Lucille. Ελπίζω να το δούμε και να μην έβγαλαν την υποχρέωση με τις δυο μαλακίες που είπε στην σκουπιδιάρισα, θα είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον από όλες τις φόλες flashback που έχουμε δει.

Υ. Γ. 2 Σε όλη την σεζόν ο Andrew Lincoln (Rick) χάνει συνεχώς την αμερικάνικη προφορά του και στη μέση μιας πρότασης, συχνά ακούς βρετανική ακσάν. Η παραγωγή, απλώς παίζει το 7 εκ. πουλάκι της, (από 18 που ήταν, LOL).

Υ. Γ. 3 Πάλι το ελικόπτερο. Τι σκατά είναι αυτό, που λέει και ο Negan. Είχα καιρό να νιώσω πραγματική απορία για ένα κομμάτι της πλοκής του The Walking Dead και όχι απορία του στιλ… ε, στα παπάρια μου κιόλας.

3.8

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *