Τύπος έχασε τη δουλειά του, επειδή ανέβασε video με κλανιές

Τύπος έχασε τη δουλειά του, επειδή ανέβασε video με κλανιές

Όπως έλεγαν οι παλιοί, η κλανιά είναι υγεία. Όταν δεν υπάρχει κανείς γύρω σου για να την υποστεί, δεν είναι κακό να κλάσεις. Όλοι κλάνουμε. Ναι και ο τύπος ο hot με τους κοιλιακούς και η τύπισσα με τον ζουμερό κώλο. Από αυτόν τον κώλο βγαίνουν πορδές. Το θέμα είναι βέβαια, να τηρούν και τον κώδικα δεοντολογίας της δουλειάς σου.

Παλιότερα είχαμε κάνει θέμα για ένα μπαρ που έφαγε πρόστιμο, επειδή έπεφταν πολλές κλανιές και έτσι άνοιξαν τα παράθυρα να πάρουν αέρα, έτσι όμως ακουγόταν η μουσική δυνατά στους γείτονες και το πλήρωσε. Τώρα έχουμε αυτόν τον τύπο, τον Doug, που είναι φύλακας ασφαλείας και τον ελεύθερο χρόνο του μαγνητοσκοπούσε τον εαυτό του να κλάνει, φτιάχνοντας έτσι ένα compilation video που έγινε viral.

Επίσης μπορείς να τσεκάρεις το παλιότερο θέμα μας, με τον James Hetfield των Metallica που κλάνει σε δημόσια θέα, επανειλημμένα. 

Ναι, οι κλανιές πάντα πουλάνε, δεν ξέρω το γιατί. Θυμάμαι το video με την κοπελίτσα που έκλανε τον αδερφό της (θα το ποστάρω πιο κάτω) που επίσης είχε γίνει viral, αλλά νόμιζα πως ο λόγος ήταν ότι ήταν όμορφη.

Ο τύπος τώρα, για να επανέλθουμε, ήταν φύλακας σε νοσοκομείο της Φλόριντα και ανακάλυψε, λέει, πως στο λόμπι που είχε το γραφείο του, είχε τρομερή ηχητική. Η επίσημη δικαιολογία για την απόλυσή του φυσικά, δεν ήταν ότι αεριζόταν, αλλά ότι χρησιμοποιούσε πολύ το κινητό του (για να ανεβάζει τις κλανιές στον instagram, για όνομα πια). Όπως τονίζει ο ίδιος, δεν τον πτοεί τίποτα και θα συνεχίζει να φτιάχνει video και να κλάνει. Αν θα συνεχίζει να τα συνδυάζει αυτά τα δύο, δεν ξέρουμε ακόμα.

Απολαύστε αφού ανοίξετε πρώτα τα παράθυρα:

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *