Έτσι θα ξεκινάει η spin off σειρά του The Walking Dead

Έτσι θα ξεκινάει η spin off σειρά του The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Robert Kirkman τις προάλλες, ανέφερε πως η spin off σειρά με τον προσωρινό (ελπίζουμε) τίτλο Cobalt, θα έχει ένα τελείως διαφορετικό ξεκίνημα και αυτό δεν είναι μόνο οι χαρακτήρες ή το Los Angeles (σε σχέση με την Ατλάντα).

SPOILERS

Σύμφωνα με αυτή την πρώτη σελίδα σεναρίου όπου ονομάζεται fear the walking dead που θα είναι ή το όνομα του πρώτου επεισοδίου ή και της σειρά, who knows, οι άνθρωποι ζουν την αποκάλυψη χωρίς να ξέρουν περί zombie.

Αν θυμάστε όταν ξύπνησε ο Rick από το κόμμα, τον έσωσε ο Morgan Jones με τον γιο του που ήξεραν ότι αυτά τα πράγματα ήταν νεκροί που περπατούσαν. Είχε περάσει σημαντικός χρόνος ώστε αυτοί που έμειναν ζωντανοί να μάθουν τι σκατά είναι αυτά που τους τρώνε.

Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, εν μέσω του πανικού, ο διάλογος που ακολουθεί είναι πως δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί μια φίλη τους κατασπάραζε έναν άνθρωπο.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα τραβήξουν αυτές τις πρώτες στιγμές τις αποκάλυψης. Θα είναι απλά το πρώτο επεισόδιο ή θα το πάνε μακριά;

Για να σας θυμίσουμε, το περιμένουμε να ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος του πρώτου μισού του 6ου κύκλου του The Walking Dead, κοντά Δεκέμβρη δηλαδή.

ftwd2

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *