Τον Ιούνιο το Civil War 2: Iron Man Vs Captain Marvel

Τον Ιούνιο το Civil War 2: Iron Man Vs Captain Marvel

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]τα φώτα της δημοσιότητας ήρθε από τον ίδιο τον David Marquez (σχεδιαστή της Marvel Comics) μια σελίδα από το επερχόμενο Civil War 2. Το νέο τεύχος της Μarvel που θα δούμε τη διαμάχη Iron Man vs Captain Marvel.

Στην εικόνα απεικονίζονται όλοι οι Avengers (παλιοί και νέοι) να βρίσκονται στο πλευρό του Iron Man. Ο επιμελητής της Marvel Tom Brevoort δήλωσε: «Όπως φαντάζεστε θα υπάρχουν άπειροι χαρακτήρες σε αυτό το project σε σχέση με το Invisible Iron Man, αυτό που βλέπετε στην σελίδα του τεύχους είναι μόνο η αρχή».

Και πως θα εξελιχθεί η κόντρα: «Ένας νέος μυστηριώδης χαρακτήρας της Marvel θα τραβήξει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Η δύναμη του είναι να μπορεί να προβλέπει με ακρίβεια μελλοντικά γεγονότα. Αυτή του η δυνατότητα, διαχωρίζει για ακόμα μια φορά τους χαρακτήρες του σύμπαντος για το πως είναι το σωστότερο να χρησιμοποιηθεί αυτή η δύναμη. Η πλευρά Iron Man υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να τιμωρούνται εγκλήματα πριν  γίνουν, ενώ φυσικά η πλευρά Captain Marvel υποστηρίζει την πρόληψη αυτών των εγκλημάτων». Επίσης, θα υπάρχει θάνατος ενός πρωτοκλασάτου χαρακτήρα – Όχι του Spiderman.

Σύμφωνα με την Marvel το Civil War 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, θα συγγραφτεί από τον Michael Bendis και θα σχεδιαστεί από τον David Marquez.

Untitled2

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *