Ο Deadpool έσπασε το ρεκόρ του… 50 Shades Of Grey

Ο Deadpool έσπασε το ρεκόρ του… 50 Shades Of Grey

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο Deadpool έκανε την επίσημη πρεμιέρα του από την προηγούμενη Δευτέρα (08/02) στο Παρίσι και από τις 12/02 στις ΗΠΑ και σάρωσε όλα τα εισπρακτικά ρεκόρ που μπορούσε να σπάσει.

Έχουμε και λέμε, το τριήμερο που μας πέρασε ο Deadpool «σκούπισε» 135 εκ δολάρια. To βαρετό και μη ερωτικό 50 Shades Of Grey είχε το ρεκόρ πρώτου Σαββατοκύριακου ταινίας μέσα στον Φεβρουάριο με 93 εκ εισπράξεις. Επίσης, προσπέρασε πρεμιέρες R-Rated ταινιών όπως το Matrix Reloaded και τους 300, ενώ έσπασε και το ρεκόρ της ίδιας της Fox που περηφανευόταν για τα 108 εκ του Star Wars: Revenge Of Sith. Πάει και αυτό.

Όλα αυτά εντός των ΗΠΑ. Αν συνυπολογίσουμε και τα 125 εκ από τις προβολές παγκοσμίως, ο Ryan Reynolds πρόσφερε στο «ρίσκο» της Fox, 260 εκ σε μια βδομάδα με τις προβλέψεις να μιλούν ακόμα και (συνολικά) ένα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ στον επόμενο μήνα.

Το Hype που έχτισε ο Ryan Reynolds για την ταινία ήταν υπερβολικά μεγάλο και όσοι την είδαν, επιβεβαιώνουν πως άξιζε και το παραμικρό cent και το παραμικρό δευτερόλεπτο της ζωής του. Μόνο Deadpool…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *