Άρχισε το Gotham – Αυτά είδαμε

Άρχισε το Gotham – Αυτά είδαμε

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] χειμώνας έρχεται, οι σειρές σιγά σιγά κάνουν την εμφάνιση τους στην οθόνη μας και οι εξελίξεις αρχίζουν να προχωράνε. Πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του Gotham.

Η επιτυχημένη σειρά στην πρώτη σεζόν μας είχε αφήσει με ένα μπερδεμένο φινάλε που προμήνυε αλλαγές.

Το περιβάλλον του Gotham άλλαξε. Ο Πιγκουίνος από σκυλάκι της Fish Mooney έγινε ο άρχοντας της πόλης και ο Jim Gordon με τον Bullock είναι εκτός αστυνομίας. Ο ένας υποβαθμίζεται σε τροχονόμο (Jim Gordon) και ο Bullock γίνεται bartender. Όπως ακριβώς διαβάσατε, κάθεται σε μπαρ και σερβίρει ποτά. H τέλεια δουλειά για εκείνον, αφού από την 1η σεζόν έβγαζε ένα άλλο στυλ παρά το στυλ του μπάτσου.

Τα άξια αναφοράς αυτού του επεισοδίου είναι λίγα.

  • 1) O μικρός Bruce ανοίγει επιτέλους τη Batcave (;),
  • 2) Η Gotham έχει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό ο οποίος στρατολογεί τρελούς από το άσυλο του Arkham μαζί και την Victoria, πρώην του Gordon αλλά και τον Joker.
  • 3) ο Jim Gordon ενώ αρχικά απολύεται από το τμήμα κάνει συμφωνία με την Joker και παίρνει πίσω την θέση του ως ντετέκτιβ. Με λίγα λόγια συμφωνία με το διάβολο.

Αυτό που περιμένουμε είναι ο πόλεμος της αστυνομίας με τον νέο εχθρό και με τους τρελούς τους Arkham αλλά και η μάχη του Gordon με τον εσωτερικό του κόσμο ώστε να παραμείνει τίμιος ενώ έχει πέσει στην λούμπα.

Related post