Ποιον σκότωσε τελικά ο Negan; (poll)

Ποιον σκότωσε τελικά ο Negan; (poll)

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι δημιουργοί του The Walking Dead έκαναν το θαύμα τους και ξενέρωσαν τους οπαδούς τους, ενώ είχαν υποσχεθεί ένα φινάλε που θα τίναζε την τηλεοπτική ιστορία στον αέρα.

Και το έχτισαν έτσι. Το επεισόδιο ήταν τέλειο. Ο μονόλογος του Negan, ήταν out of this planet. Όμως…

Επέλεξαν την εύκολη τακτική του Cliffhanging με τη δικαιολογία, ότι η ιστορία τελειώνει ολοκληρωμένη στο ότι ο Negan σκοτώνει όντως κάποιον. Χωρίς να έχει σημασία το ποιον. Αυτό είναι δουλειά της επόμενης σεζόν.

ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣ! Ήταν δουλειά, αυτής της σεζόν. Και είμαστε σίγουροι πως αυτή είναι δουλειά του Scott Gimble που είναι άνθρωπος της τηλεόρασης, ενώ ο Kirkman σαν κομιξάς, είναι καλλιτέχνης. Επειδή ήδη όμως είχαμε ένα ξέσπασμα ΕΔΩ, πάμε στα πιο ουσιαστικά.

Ποιον σκότωσε ο Negan;

Νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσετε ότι οι Rick και Carl είναι εκτός συναγωνισμού οι πιο ασφαλείς. Λίγο πριν ξεκινήσουν οι ροπαλιές, ειπώθηκε το: «Αν φωνάξει ή κινηθεί κανείς, να βγάλουν το μάτι του παιδιού και να το δώσουν στον πατέρα του».

Πάει αυτό…

Ο Eugene από την άλλη έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα απ’ όλους. Ποιο είναι αυτό; Η ικανότητα του να φτιάχνει πυρομαχικά, θα φανεί πολύτιμη όχι μόνο στον πόλεμο που είναι προ των πυλών αλλά και στη συμμαχία με τους καβαλάρηδες που συνάντησε ο Morgan.

Έτσι πως το πήγαν το επεισόδιο οι παπάρες, δεν ξέρω αν θα έχει ουσία τελικά να είναι κάποιος από τους major χαρακτήρες. Θα το μαθαίνουμε στο πρώτο επεισόδιο, που ήδη θα είμαστε χαλαροί από το καλοκαίρι. Οπότε, τι Daryl & Glenn, τι Sasha και Abraham.

Για την ακρίβεια, δεν πιστεύω ότι θα είναι άντρας, καθώς τόσο ο Daryl όσο και ο Abraham φαίνονται badasses, ικανοί να δεχτούν χτυπήματα… like a champ. Μάλιστα ο κοκκινοτρίχης μουστακαλής, στάθηκε όρθιος όταν ο Negan ήταν μπροστά του.

Οπότε φαντάζομαι είναι ή ο Glenn που είναι σκληρός άλλα δεν έχει τη φάτσα σε κάποιον που δεν τον ξέρει και πάει και με το comicbook (που όσο μπορεί να έχει σχέση, άλλο τόσο μπορεί και να μην έχει). Ή κάποια από τις γυναίκες, που για να έχει λίγο ουσία, ίσως είναι η Sasha. Μόλις βγήκε από την κατάθλιψη και θέλησε να προχωρήσει με τον Ab, ΜΠΑΜ και κάτω. Όχι ότι έχει και πολύ ουσία, αλλά έτσι όπως τα κάνανε;

Δείτε την τελευταία σκηνή του The Walking Dead υπό την μουσική των Rotting Christ

Ο Aaron; Είναι πολύ συμπαθής και καλό μέλος, αλλά ποιος θα στεναχωρηθεί με αυτόν;

Έχουμε και την Michonne. Ένας θάνατος της θα κάνει έξαλλο τον Rick που θα μείνει χήρος πάλι (αμάν ρε θανατοψώλη) αλλά και πάλι, δεν… Έτσι πως τα έκαναν, μια ομαδική δολοφονία το σώζει το πράγμα αλλά ξέρουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Έχουμε να ακούσουμε πολλές θεωρίες μέχρι τον Οκτώβριο, καλή υπομονή.

Υ.Γ. Gimble και σία, το καλοκαίρι στο ComicCon San Diego, εύχομαι να νιώσεις την οργή παπάρι.

Υ.Γ. 2 Κυκλοφορεί και αυτή η παπαριά, το ηχητικό που είχε διαρρεύσει και κάποιος του πέρασε υπότιτλους. Τα συμπεράσματα δικά σας.

[embedvideo id=”gHuVsbjoWlo” website=”youtube”]

Ψηφίστε… Ποιον νομίζετε εσείς (μέχρι 2 επιλογές);

Ποιον σκότωσε ο Negan;

View Results

Loading ... Loading ...

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *