Η ταινία IT και ο δαιμονικός Pennywise θα είναι R Rated

Η ταινία IT και ο δαιμονικός Pennywise θα είναι R Rated

[dropcap size=dropcap]Ί[/dropcap]σως η πιο αναμενόμενη ταινία μετά την καταιγίδα από comic adaptations και Star Wars. Μπορεί να μην ξέρουμε πότε θα βγει αφού ακόμα το σενάριο είναι σε εξέλιξη, αλλά όπως ανακοίνωσε ο παραγωγός Roy Lee,  το σίγουρο είναι πως θα βαδίσει στα μονοπάτια του R Rated.

Να θυμίσουμε ότι κανονικά τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2015, αλλά λίγο πριν και αφού είχε βρεθεί ο ο ηθοποιός που θα ενσάρκωνε τον Pennywise, ο Cary Fukunaga ο σκηνοθέτης της πετυχημένης 1ης σεζόν του True Detective, αποσύρθηκε από την καρέκλα του.

Μέχρι πρότινος δεν είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον νέο σκηνοθέτη Andy Muscietti στο αν θα ακολουθήσει το όραμα του προκατόχου του για δυο ταινίες (Μία που η παρέα είναι παιδιά και μία που είναι ενήλικοι – Εκεί ήταν που τα έσπασαν με την παραγωγή – δυο ταινίες διπλάσιο budget). Ωστόσο τα New Lines studios επιβεβαίωσαν ότι κινούνται σε ένα τέτοιο μονοπάτι. Οπότε γιατί έφυγε αρχικά ο Fukunaga; Whatever…

Τα γυρίσματα τελικά, ευχόμαστε όλοι μας, θα ξεκινήσουν μέσα στο 2016. Ο μόνος λόγος καθυστέρησης είναι το σενάριο που πρέπει να είναι… mid budget. Για να δούμε.

[embedvideo id=”OPdDdC4go6c” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *