Αυτούς τους χαρακτήρες θέλει ο James Gunn στην Suicide Squad

Αυτούς τους χαρακτήρες θέλει ο James Gunn στην Suicide Squad

Πριν λίγες ημέρες μόλις έγινε γνωστή η αποχώρηση του Will Smith από το Suicide Squad 2 και πώς υπάρχει πιθανότητα να τον αντικαταστήσει ο Idris Elba στο ρόλο του Deadshot.

Με νέο ρεπορτάζ το Collider μαθαίνουμε το ρόστερ το οποίο θα αποτελείται η νέα Suicide Squad σε σκηνοθεσία του James Gunn.

Η νέα Ομάδα Αυτοκτονίας, λοιπόν, θα περιλαμβάνει τους εξής κακούς της DC: King Shark, Peacemaker, Polka-Dot Man και Ratcatcher. Ο πρώτος έχει εμφανιστεί -μια βερσιόν του τουλάχιστον- στη σειρά The Flash του CW και είναι ένα ανθρωποειδής καρχαρίας. Ο Ratcatcher, που στην συγκεκριμένη βερσιόν του θα είναι γένους θηλυκού, είναι ένας απεντομωτής, ο οποίος αργότερα στρέφεται στο έγκλημα με τη βοήθεια της στρατιάς του απο ποντίκια.

Αυτούς τους χαρακτήρες θέλει ο James Gunn στην Suicide Squad

Ο Polka-Dot Man έχει παντού βούλες στο σώμα του και μπορεί να τις μετατρέψει σε διάφορα είδη όπλων. Λέγεται επίσης πως ο Deadshot ουσιαστικά θα έχει το ρόλο του μέντορα και παρένθετου πατέρα στο Ratcatcher.

Αυτούς τους χαρακτήρες θέλει ο James Gunn στην Suicide Squad

Το ενδιαφέρον του ρόστερ επικεντρώνεται στον Peacemaker έναν χαρακτήρα ο οποίος είναι τόσο αφοσιωμένος στην ειρήνη που είναι διατεθειμένος να…σκοτώσει για αυτήν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Gunn θελει τον Dave Bautista για αυτόν τον ρόλο, καθώς οι δυό τους συνεργάστηκαν στενά στο Guardians of the Galaxy με τον τελευταίο να υποδύεται τον αγαπητό Drax. Μια κίνηση που ίσως να θέλει να κάνει ο Gunn για να ευχαριστήσει τον Batista που ήταν ο μόνςο που ύψωσε το ανάστημά του υπέρ του όταν απολύθηκε από την Disney.

Ακόμη, δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα επιστρέψει η Viola Davis στο ρόλο της Amanda Waller ή ο Joel Kinnaman ως Rick Flag, μιας και επιθυμία του Gunn είναι να αποτελείται από ένα ολόφρεσκο ρόστερ το sequel.

To The Suicide Squad έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες μέσα στο 2021.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *