Το metal ζευγάρι Jimi Root και Cristina Scabbia μιλάει για πολλά…

Το metal ζευγάρι Jimi Root και Cristina Scabbia μιλάει για πολλά…

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] κιθαρίστας των Slipknot, Jimi Root μιλάει για την αποχώρηση του από τους Stone Sour, την προσωπική μπάντα του Corey Taylor, ενώ η Ιταλίδα τραγουδίστρια των Lacuna Coil, μιλάει για τη σχέση της με τον μουσάτο κιθαρίστα και πως, παρά την απόσταση και τις περιοδείες, κρατάει η σχέση τους 10 χρόνια τώρα.

Πριν από λίγους μήνες ο Jim Root, απολύθηκε από τους Stone Sour και όλοι αναμέναμε την εξέλιξη που θα έχει αυτό στους Slipknot. Τελικά το άλμπουμ των ‘knot ολοκληρώθηκε και ο Root μας εξηγεί πως έχουν τα πράγματα και το τι παίχτηκε…

«Ήταν προφανές για μένα σε ένα σημείο ότι το House Of Gold & Bones είχε κάνει τον κύκλο του. Αλλά η μπάντα ήθελε και άλλες συναυλίες και εγώ απαντούσα ότι είναι ώρα να σταματήσουμε. Οι Slipknot ήταν αιτία που μπορέσαμε να κάνουμε όσα κάναμε με τους Stone Sour και όταν ο κόσμος με ρωτούσε, πότε θα επιστρέψουμε στους Slipknot, δεν ήξερα τι να πω».

Στη συνέχεια ο Root εξηγεί ότι στην ουσία αποτέλεσε παρελθόν από τη μπάντα στα τέλη του 2013, αρκετούς μήνες πριν αυτό ανακοινωθεί επίσημα:

«Είχα νευριάσει και είχα αρκετό θυμό μέσα μου. Πρέπει να είχα πέσει και σε μία μικρή κατάθλιψη. Αλλά την ίδια στιγμή μάλλον ήταν το καλύτερο που συνέβη γιατί δεν ήμουν χαρούμενος πια. Αγαπώ τους Stone Sour και τη μουσική που φτιάξαμε. Αλλά αν πρόκειται να θυσιάσω όλο τον ελεύθερο μου χρόνο και τη δημιουργικότητα μου σε κάτι, καλύτερα να είναι κάπου που πιστεύω 1000% και που έχω την καλύτερη επικοινωνία με όλους. Και αυτό το κάτι είναι οι Slipknot».

Από την άλλη, η Cristina Scabbia, σε ξεχωριστή συνέντευξη, μίλησε για την σχέση της με τον Jimi Root και τις δυσκολίες ενός εξ’ αποστάσεως… ρομάντζου.

«Το στιλ της ζωής που έχω επιλέξει, είναι δύσκολο έτσι και αλλιώς. Ταξιδεύω πολύ και δουλεύω σκληρά. Πρέπει να μάθεις να ζεις σε αυτούς τους ρυθμούς και να τους προσαρμόσεις σε σένα. Οπότε, να είχα μια νορμάλ σχέση για μένα θα ήταν περίεργο».

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *