Μόνιμο μέλος των Stone Sour πλέον ο Martucci

Μόνιμο μέλος των Stone Sour πλέον ο Martucci

[dropcap size=dropcap]O[/dropcap] κιθαρίστας Christian Martucci (Thousand Watt Stare, The Chelsea Smiles) είχε αντικαταστήσει τον, επί πολλά χρόνια, κιθαρίστα της μπάντας Jim Root (ex. Stone Sour, Slipknot) μετά από άρνηση του τελευταίου να ακολουθήσει την μπάντα στην περιοδεία που έκανε στα τέλη του 2013, δηλώνοντας ότι ήθελε να συγκεντρωθεί στη δημιουργία του (τότε) επερχόμενου δίσκου των Slipknot.

Μάλιστα το είχε αποκαλύψει πρώτος στο instagram πριν την επίσημη ανακοίνωση. Ο Martucci τον αντικατέστησε και μετά από μια ερώτηση που έγινε στους Stone Sour από έναν τύπο στο facebook, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αλλαγή αυτή είναι και επίσημη και όχι κάποιο μπάλωμα.

Σίγουρα πάντως ο Root δεν το πήρε και πολύ όμορφα αφού σε συνέντευξη που έκανε στο Guitar World το 2014 άρχισε τις σπόντες για τους «φίλους» του ότι έχουν ξεπουληθεί δηλώνοντας….

«Μερικά από τα μέλη των Stone Sour πιστεύω ότι θέλουν να γράφουν τραγούδια μόνο για το ραδιόφωνο (ξεπούλημα) και προσπαθούν να κάνουν της μπάντα πιο poppy rock. Υπάρχει τουλάχιστον ένα μέλος που το μόνο που τον ενδιαφέρουν είναι τα λεφτά. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεργάζομαι με τέτοιου είδους άτομα πλέον».

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *