Το Cruel Intentions γίνεται σειρά και επιστρέφει η Sarah Michelle Gellar

Το Cruel Intentions γίνεται σειρά και επιστρέφει η Sarah Michelle Gellar

[dropcap size=dropcap]Ν[/dropcap]αι, το ξέρουμε. Είμαστε geek site και αυτού του είδους τα bitch films (και series) δεν θα έπρεπε να μας απασχολούν. Αλλά είμαστε και άντρες (κυρίως) ταυτόχρονα που έχουμε ένα μόνιμο crush εδώ και μια εικοσαετία στην petit Sarah.

Και για αυτόν τον λόγο στηρίζουμε και θα δούμε τη τηλεοπτική μεταφορά του Cruel Intentions. Σας ακούμε να ρωτάτε, τι στον πούτσο είναι το Cruel Intentions και θα σας απαντήσουμε ποταποί αναγνώστες.

Ταινία του 1999 (μετά βγήκαν ένα κάρο sequel χαμηλής ποιότητας), δραματικό-κοινωνική, όπου η Sarah ήταν μια δολοπλόκα και hot teen όπου έχωνε τη μύτη της παντού. Και όχι μόνο.

Εκτός από εκείνη, πρωταγωνιστούσαν και η αφρόκρεμα των famous teens τότε, Reese Witherspoon, Selma Blair, Rayn Phillipe και μας άφησε παρακαταθήκη θρυλικές σκηνές όπως όταν η Sarah (Kathryn Merteuil) προσπαθεί να σαγηνεύσει τον -ετεροθαλή- αδερφό της, ενώ τελικά τα καταφέρνει με την… Selma Blair.

Ουφ ιδρώσαμε. Το περιμένουμε πως και πως. Η ιστορία θα ακολουθεί και πάλι την Sarah Michelle Gellar, 15 χρόνια μετά τα περιστατικά της πρώτης ταινίας.

[embedvideo id=”b-9PJiWogQg” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *