«Μπορεί κάποια στιγμή να φύγω από τους Slipknot»

«Μπορεί κάποια στιγμή να φύγω από τους Slipknot»

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Corey Taylor σε συνέντευξη του στο BBC Radio 1, μίλησε για το πόσο κουραστικό είναι να είσαι frontman στους Slipknot και έχει σκεφτεί να τα παρατήσει, σύντομα ή αργότερα.

«Αν με ρωτάγατε ένα χρόνο πριν, θα απαντούσε όχι. Αλλά τώρα… Είμαι ήδη 42 χρονών. Δεν γίνομαι νεότερος. Όσο και αν έχω τη θέληση, έχω πολλά στην πλάτη μου. Από την άλλη μπορεί να πάω 60 και να είμαι ακόμα στους Slipknot».

»Δεν ξέρω αν θα αποσυρθώ αλλά ίσως απλά φύγω από τους Slipknot γιατί το είδος της μουσικής τους συγκροτήματος, απαιτεί πολύ ενέργεια. Και δεν ξέρω αν στα 50 μου θα την έχω. Δεν θέλω να κρατήσω πίσω την μπάντα από απόδοση, αν δεν το έχω πια. Δεν θα σταματήσω τη μουσική αλλά σίγουρα αν νιώσω έτσι, θα μείνω μακριά από τους Slipknot».

Όσο για την εξέλιξη στη μουσική των Slipknot:

«Είναι κάτι που συζητήσαμε με τον Clown (τον mastermind της μπάντας). Έχουμε κάνει τρελά πράγματα έως τώρα. Κάποια στιγμή πρέπει να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο. Όπως σε κάθε άλμπουμ. Κάτι εκτός της γαμημένης τρέλας που βγάζουμε σε κάθε δουλειά. Στο μέλλον η μουσική μας μπορεί να έχει λιγότερη επιθετικότητα και περισσότερη δημιουργικότητα. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε ακόμα 12 δίσκους γεμάτους μίσος, αλλά είναι κάτι που θα το κοιτάξουμε στο μέλλον. Η μπάντα είναι γεμάτη από δημιουργικούς ανθρώπους».

[embedvideo id=”L8vGCkT7G9Y” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *