Το νέο Assassin’s Creed Syndicate, έσκασε μύτη

Το νέο Assassin’s Creed Syndicate, έσκασε μύτη

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]νακοινώθηκε λοιπόν και το καινούριο Assassin’s Creed Syndicate για αυτή τη χρονιά. Και η αλήθεια είναι πως φαίνεται πολύ καλύτερο από αυτό που περιμέναμε.

Το Syndicate θα μας εξιστορεί την ιστορία του Jacob και της Evie, 2 αδέρφια που μπλέκουν με τον υπόκοσμο της πόλης τον 19ο αιώνα. Τα story missions θα ευνοούν περισσότερο τον Jacob καθώς το 75% του game θα είναι με αυτόν. Καθώς οι παίκτες θα εξερευνούν το Λονδίνο θα έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν ανάμεσα στον Jacob και την Evie. Θα έχουμε λοιπόν τη δυνατότητα να παίξουμε και με έναν γυναικείο χαρακτήρα. Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση δεν γνωρίζουμε ακόμα.

Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το πόσο βίαιο ήταν, παίζει να είναι και το πιο σκληρό και αιματηρό Assassin’s. Αυτή τη φορά ο παίκτης θα έχει στην κατοχή του ένα revolver, σιδερογροθιές, μαχαιράκια για να τα πετάει, ένα γάντι που περιέχει παραισθησιογόνα βελάκια και τα άλλα κλασικά, hidden blade, rope dart. Επίσης θα έχεις τη δυνατότητα σε μερικά σημεία να μπορείς να προκαλέσεις ζημιές στα περιβάλλοντα για να νικήσεις τους αντιπάλους σου. Άντε να δούμε.

Απλά και μόνο δείτε τα βιντεάκια. Σίγουρα φαίνεται εντυπωσιακό σαν game αλλά όπως και να έχει θα περιμένουμε να βγει πρώτα. Σαν ατμόσφαιρα, φαίνεται λίγο σκοτεινό και είναι λες και έχει βγει από τις ταινίες Sherlock Holmes με τον Robert Downey Junior.

[embedvideo id=”3kGHHMc5dqE” website=”youtube”]

[embedvideo id=”k26qKeJ0fVE” website=”youtube”] [embedvideo id=”GvFxzu4TdQw” website=”youtube”]

Αυτό είναι λοιπόν το Assassin’s Creed Syndicate, το οποίο περιμένουμε να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το φθινόπωρο για PlayStation 4 και Xbox One, και κάποια στιγμή αργότερα για PC.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *