Τι πρέπει να γνωρίζεται για τους νέους Power Rangers

Τι πρέπει να γνωρίζεται για τους νέους Power Rangers

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]να από τα σημαντικότερα κομμάτια της pop κουλτούρας των 90s, σίγουρα μπορούν να θεωρηθούν οι Power Rangers. Η επερχόμενη ταινία του franchise αποτελεί must read news για την γενιά του «Go, Go, Power Rangers!».

O σκηνοθέτης θα είναι ο Dean Israelite, ο οποίος αν και έχει σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους, οι Power Rangers θα είναι η δεύτερη ταινία μεγάλης διάρκειας που θα σκηνοθετήσει μετά το Project Almanac, που αναφέρεται σε μία ομάδα εφήβων και τις επιστημονικής φαντασίας περιπέτειές τους. Αν και κέρδισε 32 εκατομμύρια δολάρια στο box office, έλαβε πολλές κακές κριτικές.

To σενάριο ανήκει στους Ashley Miller και Zack Stentz της ταινίας των X-Men, First Class, οι οποίοι σύμφωνα με τον Israelite δίνουν μία ώριμη αλλά και παιχνιδιάρικη χροιά στην ταινία. Επίσης το παρόν δίδυμο έχει δουλέψει μαζί στην ταινία του Thor, την τηλεοπτική σειρά Fringe, αλλά και στις επερχόμενες Star Trek Beyond και στο remake του Big Trouble in Little China. Έχει αναφερθεί πως η καινούρια ταινία θα είναι βαθιά συνδεδεμένη με το παλιό franchise, οπότε ίσως να δούμε και τον Zordon.

Ο ηγέτης της ομάδας ο Red Ranger, τον οποίο πιθανότατα να υποδυθεί ο Dacre Montgomery, έχει εξαιρετικές μαχητικές ικανότητες και ένα Power σπαθί, και όποτε φωνάξει «It’s morphin’ time!».

red

Η Pink Ranger, η κοκέτα, η οποία όμως με κάθε επεισόδιο γίνονταν όλο και πιο καλή και ευγενική, και την οποία θα υποδυθεί η Naomi Scott.

brunettes women jeans feet grayscale smiling monochrome actors dark eyes naomi scott 1611x2048 wa_www.wallpaperhi.com_1

Ο Black Ranger, πάντα ενθουσιώδης, η ψυχή της παρέας και ο καλύτερος χορευτής. Ανακοινώθηκε επίσημα πως θα τον υποδυθεί ο Ludi Lin.

blue

O Blue Ranger, το μυαλό της ομάδας αφού έφτιαχνε τα περισσότερα τους gagdets, θα ενσαρκωθεί από τον Rj Cyler.

black

H Yellow Ranger, ήρεμη κάτω από κάθε κατάσταση και δεύτερη έξυπνη της ομάδας που επίσης νοιάζεται για το περιβάλλον, και ακόμα δεν έχει γίνει cast.

Ο Green Ranger, το καινούριο και συμπαθητικό παιδί στο σχολείο, που έχασε στην δεύτερη season τις δυνάμεις του και επέστρεψε μετά από ένα μικρό κενό ως ο White Ranger.

Η κακιά της ταινία αν και αναμένονταν να είναι η Rita, η αιώνια εχθρός του Zordon, θα είναι η Scorpina, μία παλιά φίλη της Rita η οποία μπορούσε να μεταμορφωθεί σε έναν τεράστιο σκορπιό.

Η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες των ΗΠΑ, στις 13 Ιανουαρίου του 2017.

Πάντως, το καλύτερο «νέο» που έσκασε για τους Power Rangers το 2015 ήταν το παρακάτω video του Adi Shankar. Αν ήταν έτσι η ταινία θα έσπαγε σίγουρα τα ταμία:

[embedvideo id=”vw5vcUPyL90″ website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *