Ο Slash αρνείται πλέον να απαντά για reunion των Gun N’ Roses

Ο Slash αρνείται πλέον να απαντά για reunion των Gun N’ Roses

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ετά τον πρόσφατο καταιγισμό πληροφοριών για το υποτιθέμενο reunion των Gun’ Roses, έπεσε σιγή ιχθύος και μόνος ως «ύποπτο» μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Ο Slash περασμένο Μάιο είχε απαντήσει σε αντίστοιχη ερώτηση για reunion πως «Ποτέ μη λες ποτέ», μετά από εκατοντάδες απαντήσεις στο στιλ «»αποκλείεται«. Αργότερα, προς το τέλος του καλοκαιριού, εδώ την είδηση ότι μετά από 18 χρόνια, μίλησε και πάλι με τον Axl Rose. Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουαρίου του είχε στείλει και χρόνια πολλά μέσω twitter.

Μετά προέκυψε ο αδερφός του Slash που άρχισε να βρίζει δεξιά και αριστερά όσους επιθυμούν το reunion και αποκάλεσε τον Axl, ως έναν χοντρό Elvis. Μια δήλωση που αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη λίγες ώρες μετά και μετά από πιέσεις -όπως άφησε ο ίδιος να εννοηθεί- του αδερφού του. Τώρα, ο Slash σε συνέντευξη του στην Telegram.com μόλις το θέμα πήγε εκεί, αρνήθηκε ευγενικά να απάντηση. Τρέχει κάτι μήπως; Βρισκόμαστε στην αυγή του μεγαλύτερου event του 2016;

Δείτε όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ και ΕΔΩ

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *