Τι θα γίνει με τον τηλεοπτικό Daredevil στο Avengers: Infinity Wars;

Τι θα γίνει με τον τηλεοπτικό Daredevil στο Avengers: Infinity Wars;

[dropcap size=dropcap]Ν[/dropcap]α και ένα καλό ερώτημα -που βρίσκει απάντηση- στους απανταχού fans του Marvel Universe. Τι θα γίνει αν παραστεί η ανάγκη να εμφανιστεί ένας ήρωας της Marvel TV στο Cinematic Universe. Ας πούμε ο Daredevil;

Ο Charlie Cox που έδωσε τα ρέστα του την πρώτη σεζόν και αναμένεται ακόμα καλύτερος για τη δεύτερη που ξεκινά τέλη Μαρτίου, τονίζει πως δεν είναι απαραίτητο πως θα υποδυθεί ο ίδιος τον Daredevil αν χρειαστεί η κινηματογραφική του παρουσία.

«Οι Marvel TV και Studios είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Ακόμα και αν ο Daredevil χρειαστεί να εμφανιστεί στους Avengers, δεν σημαίνει ότι θα το κάνω. Θα πρέπει να ξανακερδίσω τον ρόλο από την αρχή».

Μια τέτοια περίπτωση συναντήσαμε πρόσφατα στο DC Universe με τον Flash. Άλλος στη σειρά, άλλος στην ταινία με την Justise League.

Από την άλλη υπάρχουν και οι Hayley Atwell ως Peggy Carter και Clark Gregg ως Phil Coulson που από τo Captain America, πήγαν στο Agent Carter. Ίσως όμως, η ανάποδη πορεία, από TV προς σινεμά να είναι πιο δύσκολη. Θυμόμαστε όλοι και τον Ben Affleck στο ρόλο πως… τα πήγε. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερος στον Batman.

Το Infinity Wars αναμένεται τον Μάιο του 2018 και είναι σίγουρο πως θας σας πρήξουμε ειδήσεις για το casting καθώς αναμένεται να εμφανιστούν στην ταινία πάνω από… 60 χαρακτήρες της Marvel.

Θέλουμε όμως τον Cox για Daredevil, δεν θέλουμε;

[embedvideo id=”ZcObRZ2aZhM” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *