Τιμά τους δημιουργούς του Batman η DC

Τιμά τους δημιουργούς του Batman η DC

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]ε μια κίνηση για να τιμήσει τους δημιουργούς του Batman θα προχωρήσει η DC. Σύμφωνα με το hollywoodreporter, οι Bill Finger και Bob Kane που συνέβαλαν αποφασιστικά στη δημιουργία του ανθρώπου-νυχτερίδα, θα έχουν επίσημη αναγνώριση στα Credits και του Gotham αλλά και στην ταινία “Batman v Superman Dawn of Justice”.

Κάτι φυσικά λογικό αφού ο Batman γνωρίζει μεγάλη επιτυχία εξαιτίας τους.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της DC επιβεβαίωσε την πληροφορία μέσω δηλώσεων του.

Αναλυτικά: «Η DC Entertainment και η οικογένεια του Bill Finger είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχουν καταλήξει σε συμφωνία που αναγνωρίζει την σημαντική συμβολή του κ Finger στην οικογένεια των χαρακτήρων του Batman.

Bob Kane
Bob Kane 1915-1998

O Bill Finger έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη πολλών στοιχείων που εμπλουτίζουν το σύμπαν του Batman, και ανυπομονούμε για την αναγνώριση του σημαντικού ρόλου του στην ιστορία της DC Comics. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε σήμερα ότι ο Bill Finger θα δέχεται credits στην τηλεοπτική σειρά της Warner Bros “Gotham”, καθώς και στην επικείμενη κινηματογραφική ταινία “Batman vs Superman Dawn of Justice».

ΥΓ Οι δημιουργοί του Batman έχουν δημιουργήσει επίσης τους Green Latern, Catwoman και τον Joker (όπου είχαμε κάνει και ειδικό αφιέρωμα)

Bill Finger
Bill Finger

Related post