Τελικά τι έχει γίνει μεταξύ Axl Rose και Slash;

Τελικά τι έχει γίνει μεταξύ Axl Rose και Slash;

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο tweet με το οποίο ευχήθηκε ο Slash στον Axl Rose για τα 53α γενέθλια του την Παρασκευή (06/02), ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει πάλι το ίντερνετ σχετικά με αυτό το «σχίσμα». Τι έχει γίνει τελικά μεταξύ τους, που τους αναγκάζει, όχι να μην συζητάνε για επιστροφή του Slash αλλά να μην μιλάνε καθόλου εδώ και σχεδόν 19 χρόνια;

Για να δούμε το ρεζουμέ που αλιεύσαμε…

Ο Slash σε συνέντευξή του τόνισε πως δεν εκδιώχθηκε από την μπάντα, απλά ο ίδιος δεν ήθελε να συνεχίσει στους «νέους Guns N’ Roses» όπως ήθελε να τους φορμάρει ο Axl. Ο ίδιος τονίζει πως του είχε δοθεί συμβόλαιο για συνεργασία, το οποίο το απέρριψε μετά από σκέψη 24 ωρών και αυτό ήταν. Εκεί ήταν η τελευταία του επαφή…

Είναι μόνο αυτό; Φρέσκο είναι το περιστατικό της 31η Μαΐου του 2012, όταν στην O2Arena του Λονδίνου, ένας 18χρονος που είχε πάει να δει τη συναυλία, φορώντας t-shirt με τον Slash, αναγκάστηκε από τους ανθρώπους των G n R να την βγάλει καθώς απαγορευόταν ότι είχε σ΄χεση με τον θρυλικό κιθαρίστα. Φυσικά αυτό ήταν απόφαση του Axl και μετά από 16 χρόνια (τότε), ήταν άκρως παλαβή.

Ο frontman των Guns πάντως έχει τη δική του θεωρία (ολίγον τι, κλαψιάρικη). Όπως λέει, ο Slash ήταν ο καρκίνος που έπρεπε να αφαιρεθεί, όχι μόνο από την μπάντα αλλά και από τον δικό του περίγυρο. Σε περιοδεία από για το Use Your Illusions, o Axl λέει πως ο Slash αλλά και ο Duff McKagan τον κορόιδευαν, λέγοντας του ότι είναι ηλίθιος και χαμένος. Έτσι, έχασε την εμπιστοσύνη στον εαυτό του να συνθέτει.

Αγόρι μου, στο δημοτικό είναι και υπέστης bullying; Και αν είναι έτσι, ο Duff γιατί ξαναγύρισε έστω και προσωρινά;

Ο Slash αναφέρει πως επειδή έφυγε «ήσυχα» και χωρίς πολλές δηλώσεις τότε, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο, δημιουργήθηκε ένας μύθος από το πουθενά, έχοντας μέσα του φυσικά και πολλές ανακρίβειες. Ο ίδιος τονίζει τα τρία πράγματα που τον απομάκρυναν:

1) Λόγω τις φυγής των Steven Adler και Izzy Stradli. Για ναρκωτικά ο πρώτος, ενώ για την πολυπλοκότητα στην καθημερινότητα των Guns n’ Roses ο δεύτερος.

2) Για τον μαλακισμένο χαρακτήρα του Axl. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα κωλοπαιδίασης του Axl Rose, αλλά το θρυλικό γεγονός τις 2ας Ιουλίου του 1991 στο Μιζούρι όταν και πήδηξε στο κοινό για να αρπάξει την φωτογραφική μηχανή ενός οπαδού -που τραβούσε παράνομα- ήταν η κορωνίδα.

Η εμφάνιση διακόπηκε επιδεικτικά από τν Axl επειδή θίχτηκε, λόγω ότι έκανε τη δουλειά που έπρεπε να είχαν κάνει οι security και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Το κοινό άρχισε τα επεισόδια και ξεκίνησε… μίνι επανάσταση. Βέβαια το ξέρουμε όλοι πως ο Axl ήθελε να τραβάει τα βλέμματα πάνω του.

3) Ο Alx φυσικά και ήθελε να κατοχυρώσει για την πάρτη του το όνομα της μπάντας. Μάλιστα πριν από μια συναυλία, το έθεσε σαν όρο για να βγει στην σκηνή και το πέτυχε, αφού έβαλε τον Slash και τον McKagan να υπογράψουν.

Φυσικά όλα αυτά είναι ιστορίες που κάποιες είναι έτσι, κάποιες είναι περίπου έτσι αφού και οι δυο κουβαλάνε τεράστιες προσωπικότητες και αρκετό εγωισμό γιοα να παραδεχτούν τις μαλακίες τους.

Ο Rose σε συνέντευξή του το 2009, παραδέχτηκε πως «Κάποιος από τους δυο μας θα πεθάνει πριν γίνει reunion. Όσο και αν στεναχωρούνται κάποιοι με αυτό, έτσι έχουν τα πράγματα».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *