Ο J.J. Abrams δίνει (μερικές) εξηγήσεις για το φωτόσπαθο

Ο J.J. Abrams δίνει (μερικές) εξηγήσεις για το φωτόσπαθο

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]πό τη στιγμή που προβλήθηκε το πρώτο trailer για το Star Wars VII: The Force Awakens, οι κουβέντες είχαν να κάνουν με τον μαύρο Stormtrooper και το φωτόσπαθό που έβγαλε… αυτάκια.

Και αν για την πρώτη ένσταση των Star Wars geeks έδωσε απάντηση ο ίδιος ο ηθοποιός, για την δεύτερη ο αρμόδιος ήταν ο σκηνοθέτης J.J. Abrams που δεν είχε ανοίξει το στόμα του… μέχρι προχθές.

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με το Collider ανάφερε συγκεκριμένα πως:

«Όταν ο κόσμος είδε το φωτόσπαθο, αδυνατώ να σας πω πόσα αντιφατικά email έλαβα από ανθρώπους τόσο που υπερασπίζονταν την αλλαγή, όσο και που την κατηγορούσαν με συγκριμένες λεπτομέρειες και σχέδια, πως στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο (τα πλαϊνά του μέρη) θα μπορούσαν να σε σκοτώσουν. Ήταν πολύ αστείο να βλέπω τις διαφωνίες να γίνονται με τέτοιο τρόπο…».

Ο σκηνοθέτης δεν εξήγησε πως πάρθηκε αυτή η απόφαση αλλά ανέφερε πως είναι «μεγάλη ιστορία» και πως θα εξηγηθεί αργότερα. ΄πως τόνισε, πριν δοθεί το ΟΚ, η ομάδα του έψαξε και είδε αν αυτή η αλλαγή θα ήταν χρήσιμη στην… πραγματικότητα.

Related post

2 Comments

  • Ποιος ήταν ο τύπος ειπαμε δίπλα στη ψηλή κουκλάρα ???
    Πέρα από καθε πλάκα ομως ήταν καλή η συνέντευξη και …. ας μην έδωσε και πολλά σε μας που περιμένουμε και το Star Trek 3 αλλά και το θεϊκό SW7 (αμάν Παναγία μου πολυ μακριά ο Δεκέμβριος) ….

    • ελπίζουμε μόνο να μην έχει λάμψεις, όπως όλες οι ταινίες του :-p

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *