Τελικά μάθαμε πόσα χρωστάει ο Joey στον Chandler

Τελικά μάθαμε πόσα χρωστάει ο Joey στον Chandler

Αν και αυτό το θέμα παίζει από παλιά με διάφορες εκδοχές, σήμερα έπεσε το μάτι μας μια εμπεριστατωμένη γύρω από το πόσα χρωστάει τελικά ο Joey Tribbiani στον Chandler Bing στα χρόνια της συγκατοίκησης τους.

Μην ξεχνάτε την έρευνα του School of Rock για τις λεπτομέρειες γύρω από την «άγνωστη» δουλειά του Chandler.

Λοιπόν ας αρχίσουμε με την παραδοχή πως αυτό μεταξύ τους, δεν ήταν φίλια ή… bromance. Ήταν κανονικότατη επένδυση. Που βγήκε μεν (αφού o Joey έγινε εν τέλη star – δεν μετράμε την κατρακύλα του στo spin off Joey).

Φυσικά βγάζουμε εκτός της εξίσωσης πως στην πραγματικότητα, με τις δουλειές που έκαναν όλοι τους, δύσκολα θα τα έβγαζαν πέρα σε μια από τις καλύτερες γειτονιές του Μανχάταν.

Στο επεισόδιο 22 του 8ου κύκλου, ο Chandler κοιμήθηκε στην πρώτη προβολή του έργου του Joey, μέσα στον κινηματογράφο. Ο Joey έγινε έξω φρενών και του ζήτησε να κάνουν λογαριασμό για να μην του χρωστάει τίποτα πια.

χρωστάει ο Joey στον Chandler

Πιάστε αριθμομηχανή

Ένας χρήστης του reddit υπολόγισε πως το διαμέρισμα τους, κοστίζει κοντά στα 3,5 χιλ δολάρια το μήνα στην περιοχή που βρίσκεται (495 Grove Street). Επί τρία χρόνια -όπως αναφέρθηκε στο επεισόδιο- διά δυο.

63.000$

Τώρα πάμε στο φαγητό όπου λάτρευε ο Joey. Άλλος χρήστης του reddit υπολόγισε πως ξόδευαν 100 δολάρια σε super market, 100 δολάρια σε πίτσα/καφέδες και 50 δολάρια για τα ραντεβού του Joey. Όλα τα ποσά εβδομαδιαία. Στην τριετία το ποσό είναι 45.000$ και σύνολο…

108.000$

Ο Joey ανέφερε επίσης κάτι για φωτογραφίες βιογραφικού για ηθοποιό. Δυο φορές μάλιστα. 500$ η κάθε μια. Και κοντά στα 1600$ την τριετία για τηλέφωνα και dial up internet. Αν βάλουμε στον λογαριασμό και τα κλεμμένα πράγματα από το επεισόδιο 2 του 4ου κύκλου, είναι μόνα τους κοντά στα 5.500.

Στη σεζόν 6, στο 8ο επεισόδιο, ο Chandler αναφέρει πως του χρωστάει ο Chandler 3.400$, χωρίς να αναφέρει το λόγο. Παρόλα αυτά…

120.000$

Τι λες βρε παιδί μου; Δηλαδή πόσα έβγαζε ο Chandler από ΑΥΤΗ τη δουλειά; Που υπάρχουν τέτοιοι φίλοι; Να αγοράσουμε κάποιον για… 100 χιλ. να έχουμε και κέρδος.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *