Τελείωσε ο Henry Cavill ως Superman;

Τελείωσε ο Henry Cavill ως Superman;

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, μάλλον θα πρέπει να θεωρούμε παρελθόν τον Henry Cavill από τον εικονικό του ρόλο, Superman στο κινηματογραφικό σύμπαν των DC/Warner.

Αν και τα μαντάτα μάλλον είχαν σκάσει πιο νωρίς, όταν και μάθαμε πως ο δημοφιλής Βρετανός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Geralt από το Witcher για το Netflix, ενώ φήμες τον εντάσσουν σε ένα σωρό ακόμα projects, χωρίς πουθενά, να γινόταν αναφορά για ένα sequel του Man Of Steel. Μάλιστα, τα άρθρα με το πόσο δύσκολο ήταν να ανανεωθεί το συμβολαιό του, έδιναν και έπαιρναν.

Και αυτό γιατί οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, είχαν ξεκινήσει με αφορμή ένα cameo, που θέλαμε όλοι μας, να υπάρχει από τον Cavill στην ταινία Shazam. Αυτή η κουβέντα δεν βρήκε πρόσφορα έδαφος, λόγω φόρτου εργασίας του ηθοποιού και κάπου εκεί, το γυαλί έσπασε, ενώ το σχέδιο πια της Warner είναι να κάνει live action ταινία της Supergirl.

Η απάντηση του Henry Cavill στα περί φυγής του.

Τελείωσε ο Henry Cavill ως Superman;

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται το HR, η Warner δεν δείχνει διαθέσιμη να κάνει άλλη ταινία Superman στα επόμενα χρόνια. Παραδέχονται πως οι προσπάθειές τους δεν έπιασαν τα ποιοτικά standards για τα οποία είχαν προσδοκίες και αυτό, μαζί με την ταινία Joker, τις ταινίες Batman του Matt Reeves που ο Ben Affleck δεν θα είναι ο Bruce Wayne, είναι ένα συνολικό reset της στρατηγικής.

Ωστόσο, αυτό μένει να δούμε πως θα δέσει με τις ταινίες Wonder Woman 1984 και Aquaman, που θα είναι με την Gal Gadot και τον Jason Momoa, που συνεργάστηκαν με Cavil και Affleck για την Justice League. Και μην ξεχνάμε και τον Ezra Miller που ακόμα περιμένει την ταινία του, που τώρα λέγεται ότι θα ξεκινήσει το 2019.

Μετά την Batman τριλογία του Christopher Nolan, η Warner έμοιαζε κυρίαρχος στο superhero movies παιχνίδι, έξι χρόνια όμως μετά και με πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να προσπεράσει, σε εισπράξεις και καλές κριτικές τις ταινίες της Marvel, φαίνεται πως ήταν σημάδι πως κάτι πήγε λάθος στο DCEU. Εξαίρεση η ταινία της Wonder Woman, όχι αρκετή όμως.

Όπως κλείνει το άρθρο, η τοποθέτηση που είχε κάνει ο νέος WarnerMedia CEO, John Stankey, στις 6 Σεπτεμβρίου, σε ένα συνέδριο επενδυτών ήταν πως: «Το franchise της DC, μπορεί να πάει και καλύτερα».

Λέτε αυτό να είναι πόρτα για έναν νέο 007; Λέμε τώρα…

Major Updates:

Μετά τον σάλο στους κύκλους των DC fanboys και fangirls για αυτή την φημολογούμενη εξέλιξη, η Warner Bros. προέβη σε μια ανακοίνωση που στην ουσία δεν λέει τίποτα επί του πρακτέου.

Επίσης, στο twitter έδωσε την απάντηση της και το twitter η manager του henry Cavill, με αυτήν να αναφέρει πως όλα πάνε καλά.

Ποια είναι η αλήθεια; Θα δείξει. Το θέμα είναι πως ήδη προέκυψε το τρολολό θέμα, πως η Warner κοιτάει τον Michael B. Jordan για αντικαταστάτη του Cavill στον ρόλο του Superman. Τον Killmonger δηλαδή, από το Black Panther της Marvel.

Η ανακοίνωση της Warner:

“While no decisions have been made regarding any upcoming Superman films, we’ve always had great respect for and a great relationship with Henry Cavill, and that remains unchanged.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *