Στόχος οι 10 σεζόν και… ταινία

Στόχος οι 10 σεζόν και… ταινία

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] George R.R. Martin μοιράστηκε με το κοινό του Game of Thrones τις σκέψεις του για το μέλλον της σειρά, μέσω ενός promo blog από το HBO.

Ο δημοφιλής συγγραφέας αναφέρθηκε πως δεν ξέρει πόσες σεζόν θα κρατήσει η σειρά αλλά θέλει πολύ να πιάσεις τις 10 σεζόν.

«Με ρωτάνε συνέχεια για το πόσο θα κρατήσει. ξέρω πως οι David και Dan (Benioff, Weiss – σεναριογράφοι) έχουν αναφέρει πως θα τελειώσει στον έβδομο κύκλο, αλλά ξέρω επίσης ότι το HBO θέλει παραπάνω. Βασικά, μετά το δεύτερο επεισόδιο που παίχτηκε, ένας εκτελεστικός διευθυντής του καναλιού μου είπε ότι θέλουν 10 κύκλους και συνεχίζω να το ακούω κάθε φορά που τους συναντώ».

Ο Martin μίλησε επίσης και για το ενδεχόμενο ταινίας:

«Θα μου άρεσε η ιδέα και να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι δική μου. Μου το πρότειναν και μου άρεσε. Ποιος είναι αυτός που λατρεύει το fantasy και δεν θα ήθελε μια ταινία πολλών εκατομμυρίων σε IMAX; Δεν έχω ιδέα αν θα γίνει όμως».

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό, ο διευθυντής του HBO είχε τονίσει πως δεν τον ιντριγκάρει και τόσο η ιδέα αυτή. Γιατί αν γίνει ταινία, το σχέδιο προβλέπει να τελειώσει η σειρά σαν ταινία και όχι φυσικά να παιχτεί η ιστορία από την αρχή. Οπότε όπως δήλωσε, θα ήταν σαν «προδοσία» στο κοινό του καναλιού.

«Θα τους αναγκάσουμε να πληρώσουν 16$ για να δουν το τέλος;», ήταν η φράση κλειδί.


Διαβάστε ακόμα: Ένας μήνας πριν το Game Of Thrones

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *