Στα δικαστήρια Duce και Machine Head

Στα δικαστήρια Duce και Machine Head

Το ιδρυτικό μέρος της μπάντας και επί 22 χρόνια μπασίστας, Adam Duce, στις 22 Φεβρουαρίου κλείνει ένα χρόνο μακριά από τους Machine Head και μόλις τώρα ξεκινάει τον πόλεμο.

Με αγωγή που κατέθεσε ζητάει 1,8 εκ. δολάρια, για αποζημίωση από τα διαφυγόντα κέρδη αλλά και για προσβολή της προσωπικότητας του, ενώ κατέθεσε αγωγή και στον Robb Flynn για την περιβόητη “επιστολή” που είχε γράψει στο επίσημο site της μπάντας.

Ο λαλίστατος Flynn, είχε γράψει πως ο Duce στην ουσία αδιαφορούσε για τη μπάντα, δηλώνοντας… “απών” απ’όλες τις σημαντικές της αποφάσεις.

Ο 41χρονος μουσικός τόνισε πως πρόκειται για προμελετημένο σχέδιο (η απόλυσή του), για να μην καρπωθεί από τη συμφωνία με την Nuclear Blast, ενώ για τα διαφυγόντα, ξεκαθάρισε πως κάθε μέλος των Machine Head δικαιούνταν ένα ποσοστό της τάξης των 25% επί των κερδών.

Φυσικά αυτά τα χρήματα δεν έφτασαν ποτέ σε αυτόν (το μεγαλύτερο μέρος τους), ενώ μας… ενημερώνει πως μόνο το tour με τους Metallica το 2009 και η ευρωπαϊκή τους περιοδεία το 2012, απέφερε στη μπάντα 5 εκ. δολάρια.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *