Διάλειμμα για διαφημίσεις…

Η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν είμαι πολύ φαν των διαφημίσεων, όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι. Εκεί που βλέπεις το ένα έργο στην ρημαδοτηλεόραση αγκαλιά με δύο σακούλες πατατάκια τσααααακκ διαφημίσεις (και πάντα πάνω στο καλύτερο γαμώ). Αλλά μερικές φορές οφείλω να το ομολογήσω ότι έχουν φτιαχτεί και μερικά διαμάντια.

Ιδού μερικές αρκετά συμπαθητικές διαφημίσεις από διάφορες χώρες.

[embedvideo id=”FhljTM6vuEU” website=”youtube”]

Αλλά και επειδή όπως λένε και στο χωριό μου, «αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει», ιδού κάποιες από τις καλύτερες διαφημίσεις της Ελλάδας, που όχι να το παινευτώ αλλά όπως και να το κάνουμε είναι κλάσεις ανώτερες από τις ξένες. Άσε που έχουν και μερικές από τις πιο πετυχημένες ατάκες ever!!!

[embedvideo id=”_KmyjfC8_C0″ website=”youtube”] [embedvideo id=”dDk1NrUcynE” website=”youtube”] [embedvideo id=”XjmS-NXxRPI” website=”youtube”] [embedvideo id=”5w8BtIiPw5c” website=”youtube”] [embedvideo id=”6YN72ZsADhg” website=”youtube”] [embedvideo id=”IAmRnlSdYcA” website=”youtube”] [embedvideo id=”AYuu4wpLTs8″ website=”youtube”] [embedvideo id=”HAGrmGJCWMc” website=”youtube”] [embedvideo id=”gsYaJE8HNvw” website=”youtube”] [embedvideo id=”bUwFNqa4bso” website=”youtube”] [embedvideo id=”9wUfdo4YU0U” website=”youtube”]

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *