Σε αναζήτηση drummer οι Avenged Sevenfold

Σε αναζήτηση drummer οι Avenged Sevenfold

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]τσι ξαφνικά που λέει και ένα άσμα, αρκετά διαφορετικό από αυτά των Avenged Sevenfold, η μπάντα από την Καλιφόρνια έβγαλε ανακοίνωση πως χωρίζει τους δρόμους της με τον Arin IIejay που ήταν ο αντικαταστάτης του μακαρίτη, The Rev. Να θυμίσουμε ότι το 2009 όταν και ο τελευταίος έφυγε από τη ζωή, ο Mike Portnoy είχε βοηθήσει τους Α7Χ για να ολοκληρώσουν το άλμπουμ τους Nightmare.

O Arin IIejay έγινε μέλος της μπάντας το 2011 αρχικά για touring και μετά το 2013 ηχογράφησε μαζί τους το Hail To The King. H ανακοίνωση αναφέρει:

«Γεια σε όλους,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα συνεχίσουμε την πορεία μας χωρίς τον Arin IIejay στα ντραμς. Ο Arin προσέφερε θετική ενέργεια και ήταν εξαιρετικό στα ντραμς την τελευταία τετραετία. Τον αγαπάμε και θα τον αγαπάμε για πάντα. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για τη βοήθεια που μας έκανε να προχωρήσουμε σε μερικές σκοτεινές στιγμές. Δημιουργικά όμως αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να προχωρήσουμε σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Αν και δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αυτή τη στιγμή, ανυπομονούμε να μοιραστούμε σύντομα τα πλάνα μας μαζί σας. Όπως πάντα εκτιμούμε απεριόριστα την κατανόηση και τη συμπαράσταση σας.
Με αγάπη
Matt, Zack, Brian, Johnny».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *