Σίγουρη η ένταξη των Deadpool και λοιπών X-Men στο MCU

Σίγουρη η ένταξη των Deadpool και λοιπών X-Men στο MCU

Οι Russo Brothers, σκηνοθέτες των Winter Soldier, Civil War, Infinity War και της ακόμα άτιτλης ταινίας Avengers 4 (το trailer έρχεται μάλλον την Παρασκευή 7/12), σε δηλώσεις τους φαίνονται σίγουροι για το κοινό μέλλον του MCU με τους X-Men, ακόμα και τον Deadpool.

Το πιο καυτό κινηματογραφικό backstage θέμα του χρόνου που μας πέρασε, ήταν η εξαγορά της FOX από την Disney, όπου σε όρους geek, ήταν η Marvel να αποκτά πίσω, έστω και ξώφαλτσα, τα κινηματογραφικά δικαιώματα των συγκεκριμένων χαρακτήρων.

Σίγουρη η ένταξη των Deadpool και λοιπών X-Men στο MCU

Οι πρώτες δηλώσεις για το ενδεχόμενο συνύπαρξης Avengers με X-Men ήταν μουδιασμένες, με τον Kevin Feige να μην αποκλείει το ενδεχόμενο δυο ξεχωριστών universes υπό την ίδια σκέπη, ωστόσο οι Joe και Anthony Russo αναφέρουν πως:

«Είμαστε σίγουροι πως θα συμβεί, Η απορρόφηση της FOX δείχνει το μέλλον πώς θα εξελιχθεί σε αυτή τη βιομηχανία».

Μάλιστα είπαν πως η Disney ήταν που τους ενθάρρυνε για το τέλος του Infinity War, που δεν είναι κάτι που συνηθίζει στις ταινίες υπό τη σφραγίδα της (να νικάει στο τέλος ο κακός), έτσι ποτέ δεν πρέπει να είαμστε σίγουροι για τι ετοιμάζει για το μέλλον (π.χ. Πώς θα χωρέσει τον αθυρόστομο προβοκάτορα Wade Wilson σε αυτό το σύμπαν;)

Το Avengers 4 έρχεται τον Μάιο του 2019.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *