«Προσπαθούμε να γράφουμε νέα τραγούδια που να ακούγονται σαν τα παλιά»

«Προσπαθούμε να γράφουμε νέα τραγούδια που να ακούγονται σαν τα παλιά»

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Mikkey Dee σε συνέντευξη του στο Rock Invasion μιλάει για τη διαδικασία σύνθεσης των Motorhead που είναι όπως όλοι μας την έχουμε φανταστεί.

Όπως τονίζει ο ίδιος είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση καθώς το πλαίσιο είναι περιορισμένο και μοιάζει σαν μια προσπάθεια να προσθέσεις χρώμα σε ένα ασπρόμαυρο σκίτσο και αυτό να παραμείνει ασπρόμαυρο.

«Έχουμε πολύ περιορισμένο πλαίσιο για να δουλέψουμε. Το να γράφεις νέα τραγούδια που να ακούγονται σαν τα παλιά, αλλά να είναι πραγματικά καινούργια είναι κάτι τρομερά δύσκολο. Νιώθεις σαν να έχεις ξανακούσει αυτό που γράφεις και μάλλον όντως το έχεις ξανακούσει. Πως να προσθέτει χρώμα σε κάτι ασπρόμαυρο και να εξακολουθήσει να παραμείνει ασπρόμαυρο;»

Για το αν αυτή η δοκιμασία είναι ευλογία ή κατάρα:

«Και τα δύο. Από τη μια μας Πέριορίζει σαν μουσικούς που θα θέλαμε να εξερευνήσουμε μονοπάτια – που ίσως και να μην πρέπει. Από την άλλη όμως δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές μπα΄ντες που να έχουν αυτό το προνόμιο όπως οι Motorhead.

Το Afteshock που κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστομ πούλησε 11 χιλιάδες κόπιες στην πρώτη του εβδομάδα στην Αμερική. Καθόλου άσχημα…

[embedvideo id=”6RHFMcCy5mw” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *