Ποιο από τα άλμπουμ των Slipknot, γουστάρει ο Kerry King;

Ποιο από τα άλμπουμ των Slipknot, γουστάρει ο Kerry King;

[dropcap size=dropcap]Κ[/dropcap]αι όχι μόνο του Kerry King, αλλά και των Duff McKagan (Guns N’ Roses, Velvet Revolver, Loaded, Walking Papers), Matt Heafy (Trivium), Ivan Moody (Five Finger Death Punch), Ben Bruce (Asking Alexandria), David Gunn (KING 810).

Για να δούμε…

Kerry King: «O πρώτος δίσκος είναι ο αγαπημένος μου. Έχει αυτό το συναίσθημα… Οι Slipknot ήταν πραγματικά τρομακτικοί όταν πρωτοεμφανίστηκαν».

Duff McKagan: «Το Vol. 3: (The Subliminal Verses). Το άκουσα τη στιγμή που το χρειαζόμουν. Γυμναζόμουν με αυτό. Το έπαιζα δυνατά στο αυτοκίνητο. Είναι παθιασμένο και μουσικά ιδιοφυές. Ολόκληρο το άλμπουμ σαν σύνολο».

Matt Heafy: «Το ομότιτλο άλμπουμ τους δεν θα πάψει ποτέ να με εκπλήσσει. Θυμάμαι ότι τρομοκρατήθηκα όταν το άκουσα, από την πρωτοπόρα συγχώνευση του στιλ της μουσικής τους αλλά και της σκηνικής τους παρουσίας. Η βιαιότητα αναμεμιγμένα με τη μελωδία και η ψυχωτική οργή με τον αγωνιώδη πόνο: Οι Slipknot δεν φοβήθηκαν να να συνδέσουν αντίθετα πράγματα».

Ivan Moody: «Ο Corey Taylor καταλαβαίνει τη μουσική καλύτερα από τον κάθε άνθρωπο που έχω γνωρίσει. Λατρεύω το Disasterpieces. Η μπάντα έκανε δήλωσε με αυτό τον live δίσκο. Ήταν αγνό και αυθεντικό… Αλλά φυσικά και το πρώτο τους άλμπουμ το λατρεύω. Άλλαξε το metal. Πήρε ότι είχε γραφτεί τα τελευταία είκοσι χρόνια, τα εξέλιξε και τα πέταξε στα μούτρα μας.ήταν φανταστικό…».

Ben Bruce: «Λατρεύω κάθε τους δουλειά. Την πρώτη φορά που άκουσα Slipknot ήμουν 15 χρονών. Με ισοπέδωσαν. Είμαι ερωτευμένος με την μπάντα. Στο σχολείο ζωγράφιζα το logo τους, έγραφα τους στίχους τους. Άλλαξαν το metal. Πάντα εξελισσόντουσαν. Το πρώτο τους άλμπουμ είναι ότι βαρύτερο έχω ακούσει».

David Gunn: «Είναι απλό… Λατρεύω το ομότιτλο άλμπουμ τους, γιατί αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα υπήρχαν και τα υπόλοιπα. Συνήθως όλοι απαντάν νοσταλγικά σε αυτές τις ερώτησεις, αλλά όλοι οι δίσκοι είναι εξίσου καλοί».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *