Ξεχάστε τον Newsted από τα social media…

Ξεχάστε τον Newsted από τα social media…

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] πρώην μπασίστας των Metallica, Jason Newsted, αγνοείτε εδώ και καιρό από τα κοινά (για μας που δεν είναι μπατζανάκης) και απ’ ότι φαίνεται,  ούτε θα υπάρξει άμεση ενημέρωση και επικοινωνία από τα social media.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Newsted, υπάρχει η εξής ανακοίνωση: «Ο Jason Newsted δεν βρίσκεται στο Twitter, το Facebook, το Instagram και οποιοδήποτε άλλο site κοινωνικής δικτύωσης, από σήμερα 15, Σεπτεμβρίου 2014 και δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε ψεύτικο site ή λογαριασμό που χρησιμοποιεί το όνομα ή την ομοιότητα του παράνομα».

Δεν ξέρουμε ακόμα τον λόγο που μπορεί να οδήγησε σε κάτι τέτοιο αλλά θυμόμαστε σε μία συνέντευξη του το 2013, τον Newsted να γουστάρει τρελά τα social media: «Είναι τόσο σημαντικό για μένα να θυμάμαι το πώς είναι να είσαι ένας οπαδός εσύ ο ίδιος, ενώ ταυτόχρονα να υπάρχει κόσμος εκεί έξω που αισθάνεται το ίδιο πράγμα, αλλά για εσένα. Οπότε το να είμαι δραστήριος και ενεργός χρήστης των media είναι κάτι εντελώς φυσικό για μένα, σε κάθε περίπτωση! Sites όπως το Facebook ή to twitter διευκολύνουν τόσο πολύ την επικοινωνία με τους ανθρώπους και είναι διασκεδαστικά και μπορείς να μοιραστείς το τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή! Μου αρέσει να είμαι ικανός να μπορώ να «μιλήσω» με τους fan μου (και ναι, έτσι το βλέπω) και έχω πάρει πολύ κουράγιο αλλά και έμπνευση από αυτούς. Ελπίζω να τους το έχω ανταποδώσει».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *